Resultaten laden ...

Asterweg 17 A26

858 m2 bedrijfsruimte te koop in Amsterdam

Kenmerken

Prijs € 1.495.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Buiksloterham
Bedrijventerrein Buiksloterham (bedrijventerrein)

Beleggingsmogelijkheid | Verhuurde bedrijfsruimte met kantoorruimte gesitueerd op unieke locatie in Amsterdam

ALGEMEEN
Op levendige locatie aan de Asterweg 17 A26 in Amsterdam is deze riante bedrijfsunit van 858 m² VVO (bg + vd) gelegen. Het object is ingedeeld met een hoogwaardige bedrijfsruimte op de begane grond en een prachtige kantoorruime op de verdieping. De bedrijfsruimte op de begane grond beschikt o.a. over een afgewerkte betonnen gietvloer, elektrisch bedienbare overheaddeur, led-lijnverlichting en krachtstroomvoorzieningen. Ook de verdieping is zeer compleet afgewerkt met een keuken, gescheiden toiletten en glad afgewerkte vloeren. Dankzij de hoogwaardige bouw in combinatie met de luxe inrichting van de huurder heeft het object zowel aan de binnen- als buitenkant een zeer representatieve uitstraling.

STERKE PUNTEN
- Goede huurder
- Representatieve uitstraling
- Zeer centrale locatie in Amsterdam
- BAR van 6,97%

OPPERVLAKTE
Totaal 858,39 m² (VVO), onderverdeeld in:

508,40 m² bedrijfsruimte begane grond
349,99 m² bedrijfs-/kantoorruimte eerste verdieping

Het object is conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten.

BOUWAARD
Het bedrijfsverzamelcomplex is gerealiseerd in 2006 en bestaat uit 54 units in totaal. De vloeren bestaan uit prefab betonvloeren (400 kg/m2) en zowel de begane grond als de verdiepingsvloer zijn recentelijk voorzien van een nieuwe gietvloer. Het object is volledig voorzien van basisinstallaties water en elektra, alsmede diverse krachtstroomvoorzieningen. Op de begane grond beschikt de bedrijfsruimte over een netto hoogte van 2,95 meter onder de entresolvloer, en op de verdieping een hoogte van 3,53 meter. Het voorterrein is volledig afgewerkt middels betonklinkers, het parkeerdek met betontegels.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief o.a.
- Entree met glazen loopdeur
- Elektrisch bedienbare overheaddeur (Assa Abloy, geplaatst in 2022)
- Gietvloeren voor beide verdiepingen
- 2x2 toiletgroepen
- C.V. (Rehema Quinta ketel, jan-2023)
- Stork luchtwissel machine voor beide verdiepingen

PARKEREN EN TERREIN
Direct voor het pand is een parkeerplaats gelegen, daarnaast bieden het parkeerdek (80 parkeerplaatsen) en de openbare weg voldoende parkeermogelijkheden. Tevens is het binnenterrein voorzien van een hek en 24/7 camerabewaking.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfscomplex is gelegen aan de Asterweg 17, een unieke locatie welke grenst aan het gebied Overhoeks. Het betreft een levendig gebied welke onder andere bekend staat om A'DAM Tower, This is Holland en het EYE Film Museum. Het object heeft een uitstekende ontsluiting naar zowel de binnenstad via de IJ-tunnel, als de op- en afritten van de A10 Ring Amsterdam. Daarnaast zijn de OV-voorzieningen als busstations, metrohaltes en de veerpont over het IJ op loopafstand gelegen. U heeft een centrale locatie in het economische centrum van Nederland.

ACTUELE HUURSITUATIE
De bedrijfsunit is geheel verhuurd aan huurder Basta HQ B.V. De huurovereenkomst is ingegaan op 1 januari 2023 voor de duur van 5 jaar, met een aansluitende verlenging van 5 jaar. De actuele huurprijs bedraagt € 121.905,-- (excl. btw) per jaar. De huurovereenkomst en overige relevante informatie is na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring beschikbaar.

KADASTER
Gemeente: Amsterdam
Sectie: K
Nummer: 8162 A12

VRAAGPRIJS
€ 1.495.000 k.k. (vrij van btw)

VVE-BIJDRAGE
€ 13.941,40 per jaar

ERFPACHTCANON
€ 6.195,66 per jaar

KOOPOVEREENKOMST
In geval van verkoop zal er een koopovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het Model Ring Amsterdam.

"AS IS, WHERE IS"
Als koper heeft u de mogelijkheid om het object vooraf te inspecteren c.q. onderzoeken. In de koopovereenkomst zal een artikel worden opgenomen dat koper het object accepteert "as is".

AANVAARDING
Aanvaarding in overleg

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

COURTAGE
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan