Resultaten laden ...

Breinderveldweg 1

1.500 m2 bedrijfsruimte te huur in Schinnen

Kenmerken

Perceeloppervlakte 500 m²
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Nagelbeek-Hegge
Bedrijventerrein De Breinder

OBJECT - ZICHTLOCATIE
Langs de A76 op industrieterrein 'De Breinder' gelegen bedrijfsobject van ca 1.500 m². Het moderne gebouw (2002) is ruim van opzet en beschikt over een showroom met enkele aangrenzende (inpandige) kantoorruimtes en een werkplaats. Er bevindt zich verder een afsluitbaar buitenterrein van ca. 500 m². Aan de voorzijde van het object bevinden zich tientallen parkeerplaatsen. Door de ruimte opzet van het gebouw en het gebruik van enkele semi-permanente scheidingswanden is de indeling eenvoudig te wijzigen. De gehele constructie rust voornamelijk op palen.

LOCATIE
Het object is gelegen langs de A76 wat het een overduidelijke zichtlocatie maakt. Door de constructie van de vernieuwde op- en afritten is het bedrijventerrein beter bereikbaar geworden voor vrachtverkeer. De A76 geeft een snelle verbinding met Heerlen, Maastricht, Eindhoven en Aken, maar ook richting Amsterdam en Luik. Het treinstation van Schinnen is zowel met de auto als met de voet binnen enkele minuten te bereiken. Het bedrijventerrein een populaire locatie voor landelijke en plaatselijk ondernemingen door de snelle ontsluitingen.

PARKEERVOORZIENING
Er zijn tientallen parkeerplaatsen gelegen op het eigen beklinkerde voorterrein.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.