Resultaten laden ...

Elementenstraat 16

10 - 75 m2 bedrijfsruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Sloterdijk
Bedrijventerrein Sloterdijk I

Bij Element16 zijn we er trots op om een levendige en inspirerende plek te bieden voor kleine, jonge en/of creatieve ondernemers in verschillende branches.

Ons industriële pand in de Amsterdamse Houthavens ademt creativiteit en vormt de perfecte combinatie van het enthousiasme voor ondernemen en de inspirerende omgeving van een opkomende buurt.

Bij Element16 draait alles om gemak. Wij zorgen voor de basisbehoeften, van betrouwbare stroom tot snelle wifi, en bieden 24/7 vrije toegang tot alle faciliteiten die het pand te bieden heeft.
De centrale hal vormt het kloppende hart van onze community, met een fitnessruimte voor een gezonde dosis energie.

De bar biedt onbeperkt koffie en thee, waardoor de centrale hal ook fungeert als de perfecte ontmoetingsplek voor het ontvangen van gasten en het delen van ideeën.

Oppervlakte
Unit 1 is een ruime bedrijfsruimte van 30m2. De ruimte bevindt zich op de eerste verdieping aan de voorzijde van het pand. Deze ruimte is eventueel uit te breiden naar 60m2 met unit 2. De trap naar deze ruimte is, bij 60m2, geheel privé. Door het raam dat vrijwel de gehele wand beslaat is het een open en lichte bedrijfsruimte.

Unit 2 is een ruime kantoorruimte aan de voorzijde van het pand. De unit is opgebouwd uit 3 aparte aaneengesloten ruimtes. De eerste is kantoorruimte van 17m2. Deze ruimte is perfect te gebruiken als kantoor, kleine showroom of vergaderzaal. Ruimte 1 loopt door in een aaneengesloten ruimte van 8m2. Unit 2 heeft als kers op de taart ook een volledig afsluitbare
ruimte van circa 5m2. Ideaal te gebruiken als opslag, belhok of privé kantoor. De volledige unit is afsluitbaar met privé deur.

Unit 3 is een kleinere unit van 15m2. Perfect voor de kleine beginnende of groeiende ondernemer. De ruimte heeft ramen over de gehele breedte en is hierdoor ontzettend licht, doch zonder inkijk. Unit 3 is volledig geïsoleerd en voorzien van meerdere stroompunten. Het is de ideale ruimte voor een klein kantoor, salon of studio.

De kleinste is Unit 4. Met 10m2 is dit de ideale plek voor een klein kantoor of opslag. Op dit moment is deze ruimte casco en kan hij aangepast worden aan alle denkbare behoeften.

De productiekeuken in ons pand komt vrij in de komende periode. Met 75m2 is dit de grootste ruimte in ons pand. Volledig voorzien van inloop koeling, inloop vriezer, afwasstation en krachtstroom.

Ligging en bereikbaarheid

De Houthavens in Amsterdam is de ideale uitvalsbasis voor gedreven ondernemers. Gelegen tussen Centraal Station en station Sloterdijk, is Element16 gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde metrostation en de bushalte liggen op minder dan 4 minuten lopen van de voordeur, terwijl de ring Amsterdam op een steenworp afstand ligt.

Hierdoor is Element16 extreem toegankelijk is voor gasten vanuit alle richtingen. Met ruime parkeergelegenheid voor de deur is er bovendien voldoende mogelijkheid om gasten te ontvangen.

Huurcondities

Huurprijs: Op aanvraag

Huurtermijn: 12-36 maanden

Servicekosten: In overleg

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 2 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan