Resultaten laden ...

Goirkekanaaldijk 2 a

312 m2 bedrijfsruimte te koop in Tilburg

Kenmerken

Prijs € 1.195.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industriestrook Goirke-Kanaaldijk

VRIJSTAANDE WONING MET MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE; PRACHTIG GELEGEN AAN HET WILHELMINAKANAAL.

Perceel 469 m² • Woonoppervlakte 120m² • Oppervlakte bedrijfsruimte 249 m² • Bouwjaar woonhuis 1980 en bedrijfsruimte 1988 • Garage 63 m²

LOCATIE:
De woning is gelegen in een groene omgeving aan het Wilhelminakanaal op de hoek van de Goirkekanaaldijk met de Oude Lind. De locatie is goed bereikbaar en ligt gunstig ten opzichte van het centrum en diverse uitvalswegen. U woont hier op loopafstand van het Wagnerplein en Bart van Peltplein. Het Wagnerplein plein en het aangrenzende Von Weberpark zijn volledig vernieuwd. Hier vindt u naast een winkelcentrum met een compleet winkelaanbod, het nieuwe sportcomplex Drieburcht met zwembaden en sportfaciliteiten, een stadswinkel, openbare bibliotheek en de gezellige vrijdagmarkt. In de nabije omgeving zijn alle belangrijke faciliteiten te vinden zoals huisarts, tandarts, diverse scholen en een busstation. Op korte afstand bevindt zich de Noordoosttangent, de verbindingsweg naar de snelwegen richting Waalwijk, Den Bosch, Eindhoven en Breda.

INDELING WOONHUIS:

BEGANE GROND:
Entree naar fraaie hal met hardhouten trapopgang en vide. In het verlengde van de hal een portaal met garderobe, moderne toiletruimte en meterkast. Vanuit de hal toegang tot de woonkamer met open keuken. In de woonkamer een op maat gemaakte kastenwand met ingebouwde gashaard en televisie. Verder in de woonkamer een schuifpui naar gedeeltelijk overdekt terras. De wanden en plafonds zijn, net als in de rest van het woonhuis, wit en strak afgewerkt. Vanuit de woonkamer een fraai uitzicht op het Wilhelminakanaal. Zowel in de woonkamer als in de hal ligt een fraaie visgraat pvc vloer voorzien van vloerverwarming. In de gezellige keuken een hoekopgestelde inbouwkeuken in een donkere kleur. Ingebouwd zijn onder meer een Boretti gasfornuis, afzuigkap, oven en een vaatwasmachine. De keuken is afgewerkt met een natuurstenen werkblad. In de keuken is een loopdeur naar de tuin. De vloer is afgewerkt met een tegelvloer van graniet, eveneens voorzien van vloerverwarming. De wanden en plafonds zijn, net als in de rest van het woonhuis, wit en strak afgewerkt.

EERSTE VERDIEPING:
Overloop naar twee ruime slaapkamers, garderobekamer en badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning heeft een fraai uitzicht over het Wilhelminakanaal. Beide slaapkamers zijn voorzien van een dakkapel. De derde (slaap)kamer is ingericht als garderobekamer met op maat gemaakte wandkasten. Royale badkamer met inloopdouche, composiet wastafelmeubel (Piet Boon) toilet (Piet Boon) en designradiator. In de douche zowel een regendouche als een handdouche. De kranen zijn van Hot Bath. De badkamer is afgewerkt met antraciet vloer- en wandtegels. De eerste verdieping is volledig afgewerkt met een laminaatvloer. Verder op eerste verdieping een witgoedruimte met de aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelling van de HR combi-ketel (2017).

ZOLDER:
Via een luik op de overloop toegang tot de bergzolder.

BUITEN:
Achterom naar achtertuin met gedeeltelijk overdekt terras. Vanuit de achtertuin toegang tot de naastgelegen bedrijfsruimte. Op het dak van de garage bestaat de mogelijkheid een dakterras dan wel dakopbouw te realiseren. De bouwkundige voorbereidingen daarvoor zijn reeds getroffen. Dubbele garage met elektrische overheaddeuren. De garage kan zowel privé als zakelijk worden gebruikt. De garage en de bedrijfsruimte zijn van elkaar te scheiden door middel van een elektrisch rolluik. De garage is eveneens vanuit de achtertuin te bereiken.

BEDRIJFSRUIMTE:
Entree naar hal met toilet. Vanuit de hal toegang tot de bedrijfsruimte. In de bedrijfsruimte een inpandig kantoor en een bar. De dubbele garage kan desgewenst bij de bedrijfsruimte worden gevoegd.

Voorzieningen bedrijfsruimte:
- betonvloer met vloeistofdichte coating;
- aansluiting krachtstroom
- gehele bedrijfsruimte vloerverwarming;
- LED-verlichting;
- alarminstallatie;
- camerabeveiliging;
- cv-ketel (2017);
- barmeubel inclusief tap installatie, koelvitrines en ijsblokjes machine;
- harmonica pui voorzien van dubbel glas;
- rolluiken.

EEN GREEP UIT DE RENOVATIEWERKZAAMHEDEN
• nieuwe radiatoren
• compleet nieuwe elektrische installatie met krachtstroom
• alle deuren zijn op maat gemaakt, met identiek hang- en sluitwerk
• nieuwe geïsoleerde betonvloer
• door de hele woning zijn alle leidingen vervangen
• garage uitgebreid
• keuken bij de woonkamer gevoegd
• nieuwe badkamer gerealiseerd
• elektrische overheaddeuren geplaatst in de garage
• alarminstallatie aangelegd
• stucwerk wanden en plafonds
• vaste interieurelementen
• de gevels zijn gekeimd en afgewerkt met een hardstenen spatlaag
• waterontharder aanwezig

BIJZONDERHEDEN:

- Energielabel C;
- Gehele woning voorzien van led inbouwverlichting;
- Bedrijfsruimte volledig voorzien van vloerverwarming;
- De bedrijfsruimte en woonruimte zullen niet afzonderlijk van elkaar worden verkocht;
- Aanvaarding in overleg.