Resultaten laden ...

Horsterweg 13A

180 m2 bedrijfsruimte te huur in Sevenum

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Bedrijventerrein Horsterweg
Bouwjaar 1955
Aantal bouwlagen 1
Typische oppervlakte bouwlaag 180 m²

MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSPAND

Op een uitstekend bereikbare locatie aan doorgaande weg van Sevenum naar Horst en Venlo, en aansluitend aan bedrijventerrein Berghem, gelegen multifunctioneel halfvrijstaand bedrijfspand met (voor)terrein. Het pand is keurig onderhouden en heeft een oppervlakte van ca. 188 m2. Binnen circa 5 km. en 5 autominuten bevinden zich de op- en afrit naar zowel de A73 (Nijmegen - Maasbracht) als A67 (Venlo - Eindhoven). Het pand heeft veel gebruiksmogelijkheden en is op de begane grond ingedeeld met een bedrijfshal van 64 m2 en diverse kantoorruimtes en keuken (ca. 120 m2).

Op de verdieping is een, middels vaste trap bereikbare, opslagruimte circa 40 m2 gelegen. Voor de kantoorruimten is gebruik gemaakt van demontabele scheidingswanden.

Mede door de multifunctionaliteit en de uitstekende bereikbaarheid zijn de mogelijkheden zeer breed.

INDELING

De bedrijfshal/werkplaats (ca. 64 m2) is middels een grote elektrisch bedienbare overheaddeur en een separate loopdeur toegankelijk. Deze ruimte is v.v. betonnen vloer en multifunctioneel te gebruiken.

Via een vaste trap is de opslagruimte op de verdieping te bereiken, waar ook de CV-ketel is geïnstalleerd.

Het kantoorgedeelte is via een eigen entree en ook vanuit de bedrijfshal toegankelijk.

Achter de voordeur is een klein entreehal (ca. 14 m2) waar zich tevens de meterkast, een berging/poetskast en twee toiletten bevinden. De toiletten zijn geheel betegeld en v.v. een hangcloset en fonteintje. De vloer is hier afgewerkt met een tegelvloer en er is een systeemplafond aanwezig voorzien van verlichting. Via deze entreehal is ook de bedrijfshal bereikbaar.

Vanuit de entreehal is een ruime multifunctionele kantoorruimte (ca. 35 m2) toegankelijk, deze kantoorruimte staat weer in verbinding met een kleinere kantoorruimte (ca. 15 m2) en de keuken. De keuken (ca. 30 m2) is voorzien van een nette tegelvloer evenals een systeemplafond met verlichting. Het bijbehorende keukenblok is voorzien van verscheidene apparatuur, waaronder een koelkast, magnetron en vaatwasser.

Vanuit de keuken is nog een ruimte (ca. 20 m2) met aparte berging (ca. 10 m2) bereikbaar.

TERREIN

Het terrein aan de voorzijde is geheel beklinkerd en ingericht als parkeerplaats, met plaats voor 14 auto's.

ALGEMEEN

Kantoren v.v. kabelgoten met utp-aansluitingen en wandcontactdozen. Plafonds v.v. systeemplafonds met verlichting. Vloer voorzien van laminaatvloer.

Diverse ruimten v.v. airco

Voorzien van Alarminstallatie

Bedrijfshal v.v. grote overheaddeur

Omstreeks 1955 gebouwd en in 2011 en 2018 gerenoveerd

Perceeloppervlakte: 565 m2.

BESTEMMING

De huidige bestemming is "Bedrijventerrein" waarbij bedrijven van categorie 1, 2, 3.1 en 3.2 zijn toegestaan. (zie Staat van Bedrijfsactiviteiten Bedrijventerreinen)

  • Airco
  • Overheaddeur van meer dan 3m hoogte
  • Verwarming
  • Toilet
  • Parkeervoorziening aanwezig
  • Keuken