Resultaten laden ...

Koningsweg 27

528 - 1.256 m2 bedrijfsruimte te huur in Groningen

Kenmerken

Huurprijs € 5.950 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Oosterhoogebrug
Bedrijventerrein OOSTERHOOGEBRUG

Riante bedrijfshal op een uitstekende locatie in Groningen beschikbaar voor de verhuur.

De bedrijfshal heeft een totale oppervlakte van circa 1.306 m2 en is gelegen op het bedrijventerrein Oosterhoogebrug in Groningen.

Een grote ruime bedrijfshal met ondersteunende kantoorruimten/receptie middels elektrische schuifhekken afgesloten eigen terrein.

De bedrijfshal is in goede staat en heeft een zeer hoge vloerbelasting en een vrije hoogte van circa. 8 meter. Door de ruime opzet en de vele mogelijkheden is dit pand geschikt voor een breed scala aan bedrijven. Of u nu op zoek bent naar een opslagruimte, showroom, groothandel, winkel, sport of combinatie van, het pand biedt u de mogelijkheden die u zoekt.

De ligging is ideaal ten opzichte van Groningen binnenstad en de ringweg.

Tevens is de ruimte te splitsen in 2 units daar het over 2 overheaddeuren en loopdeuren beschikt en eigen meterkast aansluitingen.

Bereikbaarheid

Per auto zeer goed bereikbaar daar het aan de afrit van de oostelijke ringweg grenst.

Per OV: Het bedrijventerrein is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bus heeft een halte naast het park ( stopt circa 6 per uur bij deze halte)

Metrages (BVO)

Bedrijfsruimte: circa. 1.056 m2

Entresolvloer: circa 200 m2

Kantoorruimte: circa. 60 m2

Verhard buitenterrein: circa. 600 m2

Parkeren

Het object beschikt over circa 600 m2 buitenruimte waardoor er voldoende parkeergelegenheid aanwezig is. Tevens gratis parkeren op het gehele bedrijventerrein.

Bestemmingsplan
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de 'staat van bedrijven op bedrijventerrein' toegestaan. Tevens woon en werken toegestaan op het bedrijventerrein.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Voorzieningen

Bedrijfsruimte:
- Elektrische overheaddeuren
- Betonvloer
- Krachtstroomvoorzieningen
- Lichtstraat
- Toiletruimten
- Vrijehoogte 7,5 meter
- Vloerbelasting circa. 5.000 kg/m2
- Loopdeuren
- elektrisch schuifhek

Kantoorruimte:
- Systeemplafond
- Tl- verlichting
- Te openen ramen
- Pantry

Huurcondities

Huurprijs: € 5.950,- per maand. Vrij van BTW

Huurtermijn: In overleg, minimaal 1 jaar.

Servicekosten: Het object beschikt over zelfstandige nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Nee, is niet van toepassing.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan