Resultaten laden ...

Middelste Groes 29 b

45 m2 bedrijfsruimte te huur in Heesch

Kenmerken

Huurprijs € 1.250 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Bedrijventerrein CERESLAAN-WEST

Zelfstandige bedrijfsunit te huur, gelegen aan de Middelste Groes te heesch, industrieterrein Cereslaan / HeeschWest. Een strategisch goede locatie vanwege de goede bereikbaarheid vanaf de A59/A50 richting Den Bosch/ Oss/ Uden/ Nijmegen, en diverse uitvalswegen naar de verschillende omliggende dorpskernen.

De unit is ontwikkeld speciaal naar de wensen van het moderne midden- en kleinbedrijf. De ruimtes kennen een flexibele indeling, hebben een moderne en eigentijdse luxe uitstraling en zijn afgewerkt met onderhoudsvriendelijke gevelelementen en puien. De multifunctionele ruimtes zijn uitstekend te gebruiken als werkplaats, magazijn, showroom, kantoor atelier etc.

De unit heeft 2 parkeerplaatsen ter beschikking. Kortom een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf.

Beschikbare units;
Bedrijfsunit 29b: circa. 45 m2 begane grond + circa. 45 m2 verdiepingsvloer

Bestemming;
Volgens het huidige bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan tot en met milieucategorie 3.2 in de staat van “bedrijfsactiviteiten” toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Opleveringsniveau
• Volledig geïsoleerd
• Elektrische overheaddeuren
• Twee parkeerplaatsen
• Monolithische betonvloer
• Vloer verwarming
• Trap
• Sanitaire voorziening
• Eigen meterkast met nutsvoorzieningen
• C.V. ketel voor de vloerverwarming
• Airco (koelen en verwarmen)
• Gedeeltelijk laminaat vloer op de 1e verdieping
• Keukenblok

Buitenterrein en parkeren
Het buitenterrein is volledig afgewerkt met klinkerverharding en groenvoorzieningen. Bij de bedrijfsunit zijn minimaal 2 parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig op het terrein.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.250,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Een waarborgsom ter grootte van drie maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst op basis van het daadwerkelijke gebruik

Goedkeuring:
Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan