Resultaten laden ...

Overvliet 63

84 m2 bedrijfsruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Huurprijs € 1.800 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Rijnvliet
Bedrijventerrein Oudenrijn

Multifunctioneel bedrijfspand met kantoorverdieping beschikbaar voor de verhuur en verkoop! Het pand is gelegen aan de Overvliet 63 in Utrecht, wat op enkele autominuten afstand van de rijkswegen A2 en A12. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang en indeling uitstekende perspectieven.

Metrages (BVO)

Begane grond: circa. 84 m2

Eerste verdieping: circa. 84 m2

Parkeren
Bij het bedrijfspand zijn twee privé parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig is de nabije omgeving.

Ligging en bereikbaarheid
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein “Strijkviertel”. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van rijkswegen A2 en A12 zijn binnen enkele autominuten te bereiken. Ook middels het openbaar vervoer is het pand goed bereikbaar zo zijn er verschillende bushaltes in de nabije omgeving welke in directe verbinding staan met Utrecht Station.

Bestemming
Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het gebouw een "Gemengd” bestemming. Waardoor bedrijven tot en met categorie 3.1 zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau
De unit wordt casco opgeleverd met daarin standaard de volgende voorzieningen:

- Betonvloer
- Dubbele beglazing
- Elektrische overheaddeur
- Toiletruimte
- Wateraansluiting
- Zonnepanelen

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 1.800,- per maand excl. BTW en VVE. (afhankelijk van het afwerkingsniveau)

Huurtermijn: In overleg, minimaal 5 jaar.

Servicekosten: In overleg.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Koopcondities

Vraagprijs: € 315.000,-- V.O.N. excl. Btw (Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd).

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: Per direct.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================