Resultaten laden ...

Stationsweg 86 a

2.226 m2 bedrijfsruimte te koop in Herkenbosch

Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 265.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen Herkenbosch
Bedrijventerrein Stationsweg

Aan de rand van het Meinweggebied tegen het Industrieterrein Roerstreek ligt deze vrij gelegen showroom/winkelruimte met 1 a 2 kantoren, wc en pantry. Ligt op eigen afsluitbaar terrein en op korte afstand van de A 73 waardoor Duitsland en België ook snel bereikbaar zijn. Veel toerisme en toch ook veel privacy, voor vele doeleinden geschikt.

Oppervlakte
Terrein en oprit ca. 1560 m2, ca. 650 m2 bebouwd als kantoor, showroom en magazijn

Ligging en bereikbaarheid
Aan de bosrand rustig gelegen tegen industrieterrein met eigen inrit en veel parkeerplaatsen met groot buitenterrein. Direct nabij de A73 en goed bereikbaar ook t.o.v. België en Duitsland. Ideaal voor showroom en eventueel toerisme

Parkeren
Veel ruimte op eigen terrein.

Bestemmingsplan
Industriegebied/Bedrijventerrein.

Opleveringsniveau
CV met HR Ketel en heater, Ledverlichting, alarm, eigen inrit die op 2 plaatsen afsluitbaar is, afgesloten eigen terrein.

Koopcondities

Vraagprijs: € 265.000 K.K.

Aanvaarding: korte termijn

Is er BTW van toepassing: nee

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 20 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================