Resultaten laden ...

Tiendweg 58 k 1

47 - 49 m2 bedrijfsruimte te huur in Krimpen aan de Lek

Kenmerken

Huurprijs € 1.200 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industrieterrein

Bedrijfsunit in nieuwbouw staat te huur!

Op het bedrijventerrein 'Carpe Diem' in Krimpen aan de Lek, vlak nabij Krimpen aan den IJssel, bieden wij voor de verhuur een bedrijfsunit aan de Tiendweg 58 K 1 aan. De bedrijfsunit ligt op de grens van Krimpen aan de Lek en Krimpen aan den IJssel en biedt een uitstekende verbinding met de N210, vlak naast de Algerabrug waar dagelijks zo'n 50.000 voertuigen over rijden. Dankzij deze uitstekende ligging, treft u binnen 10 minuten de rijksweg A16 of bent u binnen 30 minuten - via de Krimpenerwaard - in Gouda.

De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van ca. 49 m² op de begane grond en ca. 47 m² op de verdiepingsvloer. De begane grond (met een hoogte van ca. 3,50 meter) is onder andere ideaal in te richten als opslagruimte, werkplaats of magazijn en de verdiepingsvloer biedt een perfecte uitkomst als kantoorruimte (of extra magazijn). De unit is onder andere voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur (3m x 3m), toiletruimte op de begane grond en pantry op de eerste verdieping. Daarnaast is er een parkeerplaats naast de unit in eigendom. Er is op het bedrijventerrein in voldoende mate camerabewaking aanwezig.

Bereikbaarheid:
Het bedrijventerrein Carpe Diem ontsluit via de provincialeweg N210 (Bergambacht – Gouda) welke via de Algerabrug een directe aansluiting heeft met de rijksweg A16 (Hoek van Holland – Utrecht). Hierdoor zijn de luchthaven Rotterdam The Hague Airport, het havengebied, het Westland en alle steden in de Randstad optimaal bereikbaar. Met het openbaar vervoer is de locatie bereikbaar via verschillende busverbindingen met aansluitingen op het metronet.

Oppervlakte:
Begane grond: ca. 49 m²
1e verdieping: ca. 47 m²

Huurvoorwaarden:
- Huurprijs: € 1.200,- per maand (exclusief BTW);
- Servicekosten: €70,- per maand (exclusief BTW);
- Nutsvoorzieningen: Huurder behoeft zelf zorg te dragen voor het afsluiten van eventuele contracten ten aanzien van nutsvoorzieningen, alsmede de (eventuele) aansluitingen voor telefoon en data;
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een nader vast te stellen termijn. De minimale huurtermijn bedraagt 3 jaar;
- Huurbetaling: Bij vooruitbetaling te voldoen in maandelijkse huurtermijnen;
- Zekerheidsstelling: Tweemaal de maandhuur;
- Huurprijsherziening: Jaarlijks op basis van CBS prijsindexcijfer;
- Reclame-uitingen: In overleg en na schriftelijke goedkeuring door verhuurder;
- Huurovereenkomst: Conform model ROZ;
- De verhuurder heeft de mogelijkheid om op afspraak de bedrijfsunit te inspecteren;
- Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder. Een huurderscheck kan onderdeel zijn van de uiteindelijk gunning.

Oplevering:
In overleg, kan op korte termijn.

Disclaimer:
Deze verhuurinformatie is door ons makelaarskantoor, met input van de verhuurder met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, tekeningen en impressies zijn puur indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan