Resultaten laden ...

Valkenjachtstraat 17

190 - 1.859 m2 bedrijfsruimte te huur in Tilburg

Kenmerken

Huurprijs € 156.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Het Zand
Bedrijventerrein BENELUXTERREIN

In verband met de verhuizing van Dutch Leaf komt deze hoogwaardige turn-key bedrijfsruimte met kantoorvoorziening en showroom beschikbaar.

ALGEMEEN
Tilburg is met ruim 220.000 inwoners één van de grootste steden van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ringbanen zorgen binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

LOCATIE
Het object is gelegen in stadsdeel ‘Tilburg-West’ in de wijk ’t Zand op een binnenwijks bedrijventerrein rondom de Beneluxlaan waar overwegend kleinschalige bedrijven en kantoren zijn gevestigd. De wijk beschikt over twee winkelcentra waarvan het grootste winkelcentrum, ‘Westermarkt’, op korte afstand is gelegen. Vrijwel alle benodigde voorzieningen zijn in de wijk te vinden. Parkeren in het openbaar gebied.

OBJECT
Dit object maakt deel uit van een modern bedrijfsverzamelgebouw (2006). De showroom, kantoren en bedrijfsruimte zijn met aandacht vormgegeven en kennen een hoge afwerkingsgraad en uitstekende staat van onderhoud.

U betreedt het pand in het trappenhuis dat toegang biedt tot de receptie, kantoren en de showroom. De kantoren zijn aan weerszijde van de trappen gelegen, de receptie in het midden. De kantine bevindt zich in het midden van het pand en zorgt voor een prettige verbinding tussen de bedrijfshal en kantoren. Aan de indrukwekkende showroom is een sfeervolle en ruime bar gelegen voor bijvoorbeeld een informele afspraak of een bedrijfsborrel. Deze ruimte kan ook betrokken worden bij de showroom. De achtergelegen bedrijfsruimte is via twee overheaddeuren ontsloten wat zorgt voor een uitstekende toegankelijkheid.

OPPERVLAKTE
Bedrijfsruimte circa 1.015 m²
Showroom met tussenvloer circa 544 m²
Kantoorruimte circa 190 m²
Entresol bedrijfsruimte circa 300 m²

Totaal circa 2.049 m²

STAAT VAN OPLEVERING
Het gehuurde wordt uitsluitend als casco+ verhuurd en te zijner tijd in de alsdan bevindende staat opgeleverd. De in het gehuurde aanwezige voorzieningen (die niet tot het casco/gehuurde behoren) worden om niet aan huurder ter beschikking gesteld, derhalve heeft verhuurder dienaangaande geen onderhouds-, vervangings- en/of reparatieplicht.

CASCO
- Pantry souterrain (zonder inbouwapparatuur)
- Pantry souterrain (kantine)
- Gescheiden toiletgroep
- CV-installatie in combinatie met gasheaters en radiatoren
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen
- Meterkast
- Magazijnstellingenvloer
- Overheaddeuren

PARKEREN
Rondom het bedrijfsverzamelgebouw is voldoende en gratis parkeergelegenheid aanwezig voor personeel en bezoekers.

HUURPRIJS
€ 156.000,- per jaar; te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 400,- per maand; te vermeerderen met BTW.

HUURPERIODE
5 jaar, met aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

ENERGIELABEL
Energielabel A+.

OPLEVERDATUM
In overleg.

HUUROVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimte) et de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks 'alle huishoudens' samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief servicekosten en BTW.

OMZETBELASTING
Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan.