Resultaten laden ...

Visseringstraat 27

450 m2 bedrijfsruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 180 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Staatsliedenbuurt

Een zee van ruimte nabij het centrum van Amsterdam!

Aan de Visseringstraat 27 te Amsterdam, bieden we deze bedrijfsruimte aan welke zeer geschikt is voor onder andere opslag, magazijn of dienstverlening. Het pand is gelegen in een rustige woonwijk op ca. 2,5 kilometer van Amsterdam Centraal Station, het pand is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Daarnaast zijn er voor de deur voldoende parkeerplaatsen (betaald parkeren) aanwezig en is het per auto tevens een goed bereikbare locatie.

Het pand heeft een oppervlakte van ca. 450 m² en is onder andere voorzien van 3 toiletruimten, een overheaddeur (4,4m breed X 3m hoog), 2 separate entreedeuren, krachtstroom, betonvloer en diverse lichtstraten in het plafond. Het pand wordt in casco staat verhuurd en is naar eigen wens van huurder verder in te vullen.

Omgeving:
Het pand is gelegen in een woonwijk aan de Visseringstraat 27 in Amsterdam, aan de Kostverlorenvaart. Aan de overzijde van het kanaal vinden de voorbereidingen plaats van het Marktkwartier West, een grootschalige gebiedsontwikkeling waar ca. 1.700 woningen worden ontwikkeld. Mede door deze ontwikkeling, zal de Locatie in de komende jaren ontwikkelen naar een bruisend gebied.

Oppervlakte:
Ca. 450 m². Zie tevens bijgesloten plattegrond voor een globale indeling van het pand.

Huurvoorwaarden:
- Huurprijs: € 180,- per m² per jaar (zijnde € 6.750,- per maand, BTW niet van toepassing);
- Servicekosten: Niet van toepassing;
- Nutsvoorzieningen: Huurder behoeft zelf zorg te dragen voor het afsluiten van eventuele contracten ten aanzien van nutsvoorzieningen, alsmede de (eventuele) aansluitingen voor telefoon en data;
- De huurovereenkomst wordt aangegaan voor een nader vast te stellen termijn;
- Huurbetaling: Bij vooruitbetaling te voldoen in maandelijkse huurtermijnen;
- Zekerheidsstelling: Tweemaal de maandhuur;
- Huurprijsherziening: Jaarlijks op basis van CBS prijsindexcijfer;
- Reclame-uitingen: In overleg en na schriftelijke goedkeuring door verhuurder;
- Huurovereenkomst: Conform model ROZ;
- De verhuurder heeft de mogelijkheid om op afspraak de bedrijfsunit te inspecteren;
- Voorbehoud: Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van de verhuurder. Een huurderscheck kan onderdeel zijn van de uiteindelijk gunning.

Bezichtigingen en onderhandelingen:
De eigenaar van dit pand voert zelf de bezichtigingen en onderhandelingen uit, zodoende zijn wij alleen contactpersoon. Zodra u contact opneemt voor een bezichtiging of aanvullende informatie, zullen wij de verhuurder hiervan op de hoogte brengen, ten aanzien van de verdere afstemming over bezichtigingen, informatie en onderhandelingen.

Oplevering:
In overleg, maar kan op korte termijn en volledig in casco staat.

Disclaimer:
Deze verhuurinformatie is door ons makelaarskantoor, met input van de verhuurder met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, tekeningen en impressies zijn puur indicatief.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan