Resultaten laden ...

Ambachtsweg 8

16 - 623 m2 kantoorruimte te huur in Sint-Oedenrode

Kenmerken

Huurprijs € 5.500 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Nijnsel
Bedrijventerrein NIJNSEL

In een prachtig bedrijfspand aan de Ambachtsweg 8 op bedrijventerrein in Nijnsel is een kantoor ruimte vrij gekomen van ruim 623m2. Deze kantoorruimtes en entree zijn in 2023 geheel gerenoveerd en voorzien van alle benodigde faciliteiten. De ramen zijn voorzien van zonne-screens aan de buitenzijde en elke ruimte is voorzien van airco-units.

De vloeren zijn afgewerkt met linoleum. De Plafonds zijn voorzien van een milieuvriendelijke verflaag. De wanden zijn deels voorzien van akoestische bekleding. Het geheel heeft een warme uitstraling en voelt aangenaam aan.

Op de begane grond is een showroom in sanitair gevestigd. Verder is in het pand een bedrijf gevestigd dat gespecialiseerd is in dry-misting machines.

Bouwjaar van het pand is van 1986. De kantoorunits zijn volledig gerenoveerd in 2023. De entree ruimte met dubbele schuifdeuren en opgang naar de 1e verdieping is nog niet in gebruik genomen en is in te zetten voor diverse doeleinden.

Oppervlakte

De kantoorvleugel met entree bestrijkt een oppervlakte van ruim 623 m2 verdeeld in 7 verschillende kantoorunits van verschillende afmetingen. De kleinste ruimte is 16,5m2 groot en de grootste ruimte is 85,32 m2 groot. Verder is er een koffiecorner en is er een heren en aparte dames toilet ondergebracht op deze vleugel. Verder is er nog een ruime opbergkast welke gebruikt kan worden voor opslag of als berging van bijvoorbeeld schoonmaakmaterialen.

De riante entree met opgaande trap, vide en ontvangstruimte biedt de mogelijkheid om hier een ontvangstreceptie onder te brengen en of eventueel een extra afsluitbare kantoorruimte.
De entree ruimte is voorzien van elektrische schuifdeuren en een tochtsluis. Naast de entree is een aparte berging van 3m2 welke desgewenst ook als nachtsluis zou kunnen fungeren.

Ligging en bereikbaarheid

De kantoorunit is gevestigd op bedrijven terrein Nijnsel. Het ligt op 5 minuten rijden met de auto van de snelweg A50 gelegen tussen Eindhoven en Veghel. Afstand naar Eindhoven 20 minuten en naar Veghel 10 minuten rijden met de auto. Het bedrijven terrein is in het afgelopen decennia gerevitaliseerd en is in perfecte staat en representatief. De bushalte van de busverbinding tussen Eindhoven en Veghel/Den Bosch ligt op 5 minuten lopen van het pand.

Parkeren

Men kan gratis parkeren op eigen terrein en tegenover het gebouw op vrije parkeerplaatsen van de gemeente. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemmingsplan

Het bestemmingsplan van het bedrijventerrein beschrijft activiteiten van kantoren tot middel zware industrie.

Opleveringsniveau

De entree is voorzien van nieuwe elektronische schuifdeuren. De verlichting is volledig uitgevoerd met LED lampen en centraal aan te sturen. Elke kantoorruimte is voorzien van luchtventilatie, airco en centrale verwarming. De ramen zijn voorzien van Zonne-screens. De vloeren zijn afgewerkt met linoleum en plafonds en leidingen gespoten in een moderne zacht groene kleur. Het geheel geeft een warme uitstraling en aangename sfeer. De wanden zijn van metalstud en zijn deels afgewerkt met akoestische materialen. De wanden van de centrale gang zijn opgetrokken van glas en glazen deuren. Elke ruimte is apart afsluitbaar middels een cilinderslot.

Huurcondities

Huurprijs: € 5.500,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: 1 jaar vast

Servicekosten: naar gebruik komt ongeveer op € 1.215,-- per maand.

Aanvaarding: in overleg

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 2 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan