Resultaten laden ...

Bergerstraat 2

3 - 50 m2 kantoorruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Huurprijs € 500 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Amby

Dit karakteristiek monument bevat diverse kantoorruimtes te huur in verschillende afmetingen en flexibele looptijden mogelijk. Gebouw is voorzien van een hoogwaardig servicepakket. Locatie is tevens voorzien van parkeermogelijkheden op eigen terrein die separaat te huur zijn.

Het betreft een karakteristiek Rijksmonumentaalpand met een oppervlakte van ca. 1.500 m². De locatie is voorzien van een eigen parkeerterrein, landschapstuin en ondergrond, gelegen op een perceel van ruim 10.000 m². Het pand is ingedeeld als multi-dimensioneel kantoorconcept. Tevens zijn er vergaderfaciliteiten beschikbaar waar alle huurders gebruik van mogen maken. Verder heeft de locatie een eigen dagelijks aanwezige facilitaire dienst. Op het terrein zijn circa 70 parkeerplaatsen aanwezig.

Het monumentale pand "Withuishof" is gelegen aan de doorgaande weg provinciale weg (N590 Maastricht- Valkenburg) aan de Terblijterweg/ Bergerstraat te Maastricht. In de directe omgeving bevinden zich o.a. de hoofdkantoren van DHL, Intergarde, Stadion De Geusselt, Studio van André Rieu en L1 Radio en Televisie. Zie ook de website van Withuishof.

Beschikbaarheid
Diverse ruimtes vanaf circa 15 m² t/m 50 m².

Prijzen vanaf ca. € 500, - tot € 1.500, - per maand.
Parkeerplaats op eigen terrein € 65,=/maand.

Tarieven zijn incl. servicekosten, excl. BTW

Aanvaarding: In overleg.

HET CONCEPT WITHUISHOF
a. Uniek
Withuishof is een verzamelgebouw met een unieke uitstraling. Bij Withuishof draait alles om haar huurders. We hanteren daarom duidelijke afspraken zodat we beiden weten waar we aan toe zijn. Dit is belangrijk voor jou, omdat je sommige ruimtes samen deelt met andere huurders van Withuishof, zo
ontstaat er nooit discussie.

b. Vormgeving en kleuren van de buitengevel
Het gebouw vormt in zijn geheel een eenheid welke is vastgelegd in de architectuur van het verzamelgebouw Withuishof. Het kleurenpatroon alsmede het materialengebruik van entree, ramen, puien gevels en metselwerk is een vast gegeven. Hierop zijn geen wijzigingen mogelijk. We willen de kwaliteit van het
gebouw waarborgen, en in de toekomst versterken en verbeteren. Dit lukt slechts met een eenduidige uitstraling en entiteit van het gebouw. Het is huurder niet toegestaan om zonwering in welke vorm dan ook aan de buitengevel aan te brengen. Dit om het monumentale karakter van het pand te borgen.

c. Toegangstijden voor gehuurde kantoren
Als huurder kun je het pand 24/7 ofwel 365 dagen per jaar betreden. Bij aanvang van de huurovereenkomst krijg je een sleutel uitgereikt die toegang geeft tot de daarvoor bedoelde ruimtes. In beginsel valt hieronder: de centrale toegangsdeur en de toegang tot jouw eigen kantoorruimte.

ONTMOETEN BUITEN DE WERKPLEK
a. Vergaderruimtes
Withuishof beschikt over een vergaderruimte, gelegen centraal op de begane grond van het pand. De ruimte wordt gratis ter beschikking gesteld aan huurders in het pand. De vergaderruimte is voor zowel huurders als externen te huur. De verhuur omvat alleen de ruimte, niet de binnenplaats en gang. De
grote vergaderkamer is uiterst geschikt voor vergaderingen van 6 - 22 personen. In theateropstelling is de ruimte zelfs geschikt voor 32 personen. Het meubilair is flexibel waardoor deze ruimte tevens in te richten is voor workshops, trainingen en presentaties.

b. Evenementen
Huurders dienen rekening te houden met het feit dat Withuishof gebruikt kan worden voor evenementen van zowel huurders als externe partijen door de weeks en in het weekend. Eventuele feesten kunnen overdag worden voorbereid / opgebouwd. Evenementen worden tijdig gecommuniceerd via email.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan