Resultaten laden ...

Flemingweg 18

250 m2 kantoorruimte te huur in Alphen aan den Rijn

Kenmerken

Huurprijs € 31.250 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Molenwetering
Bedrijventerrein Molenwetering

In dit representatieve kantoorgebouw is een volledig afgebouwd en turn-key vleugel van circa 250 m² beschikbaar voor de verhuur. Het vrijstaand kantoorgebouw, gelegen op een prominente zichtlocatie langs de N11, is een multi-tenant gebouw, waarbij duurzaamheid hoog vooraan staat.

In de directe omgeving is een hoogwaardige mix aan bedrijven gevestigd waaronder Avery Dennison, Orona Netherlands en Duo Bakkersport. Andere bedrijven die huisvesten op bedrijventerrein Molenwetering zijn bijvoorbeeld Grant Thornton, Bisch Automotive en Euro BOB Chauffeursdiensten.

Bereikbaarheid:
Het gebouw ligt op een prominente zichtlocatie langs de N11, gelegen op bedrijventerrein Molenwetering te Alphen aan den Rijn. Het bedrijventerrein ligt centraal tussen de spoorlijn aan de noordzijde, de N11 en Leidsche Schouw in het westen. De autosnelwegen richting Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn nabij. Tevens is de bushalte gelegen op 2 minuten loopafstand gelegen en heeft deze 2 maal per uur een rechtstreekse verbindingen met het treinstation van Alphen aan den Rijn.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is voor diverse kantoordoeleinden geschikt.

Oppervlakte:
De totale voor de verhuur beschikbare vloeroppervlakte bedraagt circa 250 m² kantoorruimte volledig gelegen op de derde verdieping.

Oplevering:
Per direct, in overleg.

Parkeermogelijkheden:
Parkeergelegenheid is beschikbaar op eigen terrein. Bij het gehuurde behoren voldoende parkeerplaatsen. Parkeren kan al vanaf € 500,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Opleveringsniveau:
Het kantoor wordt in de huidige staat 'as is, where is' the noemen turn-key opgeleverd, reeds onder andere voorzien van:
- fietsenstalling op het voorgelegen terrein;
- representatieve entree inclusief balie/receptie;
- lift naar de verdiepingen;
- af te sluiten eigen vleugel;
- deels vloerbedekking;
- huidige kamerindeling;
- afgewerkte wanden;
- systeemplafond voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- radiatoren;
- kabelgoten inclusief diverse stroomcontactpunten en internestaaluiting (kosten voor rekening huurder);
- airco;
- buitenzonwering aan zonzijde;
- te openen ramen;
- pantry voorzien van diverse inbouwapparatuur;
- betegelde toiletgroep voorzien van fontein.

Huurprijs:
€ 31.250,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
€ 35,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. In de servicekosten zit onder andere inbegrepen:
- voorschot gas, water en elektra gebruik inclusief vastrecht;
- periodiek onderhoud en waar nodig keuringen van de reeds aanwezige installaties;
- onderhoud buitenterrein;
- schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten;
- periodieke glasbewassing;
- administratiekosten ad 5% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Energielabel:
Het pand beschikt over een energielabel A++, waardoor het ruimschoots voldoet aan de gestelde eisen voor kantoorruimten in de toekomst.

Huurprijsherziening:
jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Disclaimer:
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan