Resultaten laden ...

Helperpark 274 5

99 m2 kantoorruimte te huur in Groningen

Kenmerken

Huurprijs € 1.155 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industriebuurt
Bedrijventerrein WINSCHOTERDIEP/EEMSKANAAL

Ambitie, innovatie en creativiteit; het zijn de bewoners die de voormalige energiecentrale maken tot wat het is. De Mediacentrale is hét bruisende ICT- en mediahart van Noord-Nederland. Met een bijzondere, krachtige uitstraling en een oppervlakte van maar liefst 18.300 m2 is dit pand een icoon voor de stad en bedrijvenpark Europapark. En dat alles met energielabel A: vanaf 170 meter ónder de centrale wordt de centrale met WKO-installatie ’s zomers gekoeld en ’s winters verwarmd.

De Mediacentrale heeft een intensieve revitalisatie ondergaan en is omgebouwd tot prachtige, duurzame kantoorlocatie. In totaal zijn er zo’n 50 ruime en inspirerende kantoor- en bedrijfsruimtes, een grote centrale hal, gezamenlijke vergader- en congresaccommodaties én een prettige brasserie, het Mediacafé, waar zowel bewoners als relaties van buitenaf lekker en gezond kunnen lunchen. Al met al een prachtig en uniek platform voor werken en vergaderen, maar ook een geweldige locatie voor product- en bedrijfspresentaties, evenementen en symposia. De gemeenschappelijke vergaderruimtes zijn door bewoners van de Mediacentrale 4uur per week vrij te boeken.

Ontdek deze stijlvolle kantoorruimte op de 1e verdieping, afgewerkt met oog voor detail. Geniet van een prachtig uitzicht op de centrale hal, terwijl je werkt in een omgeving met een moderne uitstraling.

De ruimte is voorzien van een eigentijdse betonlookvloer en energiezuinige LED-verlichting die het daglicht nabootst. Je profiteert van luchtbehandeling met topkoeling, verwarming door middel van hete lucht, een open plafond en reeds aangelegde databekabeling.

Op deze verdieping vind je bovendien een gedeelde pantry en toiletgroep, waardoor alles binnen handbereik is voor een prettige en efficiënte werkomgeving

Ligging en bereikbaarheid
Het object is gelegen op een uitstekende locatie op het Europapark, een gemengd stedelijk gebied waar gewoond, gewerkt en gerecreëerd kan worden. Het object ligt vlakbij de zuidelijke ringweg N7, waarmee de A28 en de A7 eenvoudig te bereiken zijn. Dit maakt het object makkelijk te bereiken met de auto. Ook met het openbaar vervoer is het object uitstekend bereikbaar, het treinstation Europark bevindt zich op 300 meter en een busstation op 200 meter.

Parkeren
Parkeren kan op eigen terrein tegen een tarief van €50,- per parkeerplaats per maand.

Bestemmingsplan
Kantoorfunctie

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd met de navolgende voorzieningen:

- Afgewerkte betonlookvloer
- Glazen wand
- Led verlichting
- Mechanische ventilatie met topkoeling
- Gemeenschappelijke pantry met koelkast en vaatwasser
- Gemeenschappelijke toiletgroep (m/v)
- Databekabeling
- Afgewerkte wanden

Huurcondities

Huurprijs: € 1.155,- per maand.

Servicekosten: € 495,- per maand excl. BTW

Aanvaarding: Per 1 mei 2024

Huurtermijn: minimaal 1 jaar

Opzegtermijn: In overleg

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan