Resultaten laden ...

Mosweg 19

286 - 1.750 m2 kantoorruimte te huur in Hengelo

Kenmerken

Huurprijs € 130 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Bedrijvenpark Westermaat-Zuidoost
Bedrijventerrein WESTERMAAT ZUID-OOST

ALGEMEEN
Het betreft een multi-tenant kantoorgebouw gelegen op het kantorenpark Westermaat te Hengelo. Het kantoorgebouw is gelegen op een prominente zichtlocatie pal aan de verbindingsweg tussen Hengelo en Borne met daar tussen gesitueerd de autosnelweg A1.

Het kantoorgebouw omvat vijf bouwlagen en is oorspronkelijk gebouwd in 2002. Het kantoorgebouw is recentelijk naar energielabel A verduurzaamd, door onder meer vernieuwing van de klimaatinstallaties en door het plaatsen van 72 zonnepanelen.

In dit representatieve kantoorgebouw zijn een drietal verdiepingen beschikbaar voor de verhuur, te weten de tweede verdieping, derde verdieping en vierde verdieping. Deelhuur behoort uiteraard tot de mogelijkheden waarbij het uitgangspunt is dat deelhuur bespreekbaar is vanaf één verdieping.

Het kantoorgebouw maakt onderdeel uit van kantorenpark Westermaat dat uitermate strategisch is gelegen. Kantorenpark Westermaat is ruim opgezet en beschikt over veel groen, wandelroutes en een grote vijver. De strategische ligging van het kantorenpark is kenmerkend. De op- en afritten van de autosnelweg A1 zijn op enkele honderden meters afstand gelegen. Met in de directe omgeving diverse busstations is er ook een directe verbinding met het centraal treinstation van Hengelo. De Hengelose binnenstad is eveneens goed bereikbaar vanaf het kantorenpark.

BEREIKBAARHEID
Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar met het eigen vervoer alsmede middels het openbaar vervoer. De op- en afrit van de autosnelweg A1 ligt op minder dan 500 meter van het kantoorgebouw. Op enkele minuten loopafstand is de bushalte gelegen met een directe verbinding naar het centraal treinstation van Hengelo.

VLOEROPPERVLAKTE
De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 1.750 m² en is als volgt onderverdeeld:

Begane grond: ca. 295 m² (verhuurd)
Eerste verdieping: ca. 385 m² (verhuurd)
Tweede verdieping: ca. 386 m²
Derde verdieping: ca. 386 m²
Vierde verdieping: ca. 286 m²

Het vloeroppervlak is ingemeten en berekend door Zibber conform de meetinstructie NEN 2580. Het meetcertificaat is op aanvraag beschikbaar.

ENERGIELABEL(S)
Het object beschikt over energielabel A.

PARKEREN
Het kantoorgebouw beschikt over 28 parkeerplaatsen welke zijn gesitueerd op eigen terrein.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Westermaat“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Bedrijventerrein - Kantoor“.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:

• Centrale representatieve entree;
• Lift;
• Pantry en gescheiden toiletgroepen per verdieping;
• Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
• Kabelgoten v.z.v. databekabeling;
• Elektrisch bedienbare zonwering;
• Airconditioning;
• Intercom per verdieping;
• Glasvezelbekabeling;
• Warmtepompen;
• 132 zonnepanelen.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn als voorschot bij vooruit betaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie en bedragen € 25,- per m² per jaar en zijn te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS
€ 130,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en exclusief servicekosten.

HUURTERMIJN
Het vaststellen van de huurtermijn en de aansluitende verlengingstermijnen geschiedt in overleg. Als uitgangspunt geldt een vijfjarige huurovereenkomst met verlengingstermijnen van telkens vijf jaar.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan