Resultaten laden ...

Papaverweg 29 D

130 - 260 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 235 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Buiksloterham
Bedrijventerrein Papaverweg/Metaalbewerkerweg

Amsterdam noord, een gebied in transitie: ongepolijst, ruimtelijk en ondernemend.

Op de Papaverweg, dichtbij de IJ-tunnel, ligt dit representatieve hoekpand met veel ramen wat voor een lichte kantoorruimte zorgt. Het bedrijfspand heeft twee verdiepingen, vijf eigen parkeerplaatsen, is compleet ingericht met kantoortafels en stoelen, twee vergaderruimtes, een open space werk- en brainstormplek, een moderne keuken met een vaatwasser/koelkast/magnetron/oven/picknicktafel voor 15 personen, drie toiletten en een douche. Het design is creatief met sfeervolle Hollandse Dutch design prints. De locatie is zeer geschikt voor creatief producerende bedrijven (o.a. reclame, webdesign, media en modebedrijven). In de directe omgeving bevinden zich diverse cafés en eetgelegenheden.

Locatie

Amsterdam Noord is in no time uitgegroeid tot een van de levendigste buurten van Amsterdam.

Noord is hip and happening, met vele contrasten. Dompel je onder in de experimentele festivals, moderne architectuur, creatieve hangouts en stijlvolle restaurants aan het water. Noord heeft beiden: de rauwe industriële plekken, maar zit ook dichtbij de natuur met pittoreske plattelandsdorpen binnen handbereik.

Het stadsdeel bruist van de nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. Amsterdam Noord is een plek voor ondernemerschap, productie en innovatie, het biedt vele kansen. Een gebied vol innovatiedrift, een plek van ontdekking en experiment. Een nieuwe hotspot in de stad waar ook het filmmuseum EYE is gevestigd en waar de oude Shell toren, onder de naam A'DAM, is getransformeerd tot een icoon met internationale allure. Een multifunctioneel gebouw met een hotel, een draaiend restaurant met 360 graden view, kantoren en clubs. Op tachtig meter hoogte biedt de skybar met panorama dak een adembenemend uitzicht op de hele stad.

Niet gek dat Noord een grote aantrekkingskracht heeft op jonge professionals en mensen die op zoek zijn naar een uitdagende woon- en werkomgeving. Veel creatieve bedrijven vestigen zich hier en op oude bedrijventerreinen verrijzen hoogwaardige woningen. Een gewilde plek, aangezien het dichtbij het centrum van Amsterdam ligt.

Bereikbaarheid
Het bedrijfspand ligt op enkele minuten rijafstand vanaf A10. Via de Klaprozenweg of Nieuwe Leeuwarderweg is de afslag S116 of S117 binnen enkele minuten bereikbaar. Het roemruchte creatieve bolwerk en café De Ceuvel ligt op 3 minuten loopafstand. Vanaf restaurant Het Ponthuis gaat een pont van en naar het Centraal Station Amsterdam. Binnen vijf minuten fietsen kun je de halte Noorderpark van de Noord-Zuidlijn bereiken.

Verhuurbaar vloeroppervlak
Totaal 260 m², waarvan 130 m² gelegen op de begane grond en 130 m² op de eerste verdieping. Met een extra vliering voor de opslag van spullen (± 50m2). Het betreft de verhuur van het complete pand of de helft.

Parkeren
Het bedrijfsgebouw heeft 5 privé parkeerplaatsen waar gratis kan worden geparkeerd in een gebied met betaald

parkeren.

Huurprijs
€ 235,- euro per m2 v.v.o per jaar

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI. Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Huur en BTW per maand vooruit.

Servicekosten
Nader te bepalen

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van twee maanden huur, servicekosten en BTW en een borg van één maand huur.

Contract
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

Aanvaarding
In overleg, per 1 februari 2024.

Energielabel
A

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan