Resultaten laden ...

Stadionweg 41 A

270 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Servicekosten € 40 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Oud-IJsselmonde
Bedrijventerrein Stadionweg e.o.
Bouwjaar 1990
Energielabel A
Aantal bouwlagen 12

TE HUUR
Kantoorruimte met een fantastisch uitzicht over de Maas! Verschillende ruimtes beschikbaar in kantoorgebouw 'Zuidpoort' aan de Stadionweg in Rotterdam.

BEREIKBAARHEID
De directe ligging aan de A16 in het zuidoosten van Rotterdam is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken.

VLOEROPPERVLAKTE
- ca. 145 m² kantoorruimte op de tweede verdieping;
- ca. 125 m² kantoorruimte op de tiende verdieping.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

VOORZIENINGEN
De kantoorruimte wordt in huidige staat opgeleverd, tenminste voorzien van:
- gemeenschappelijke entree;
- eigen pantry;
- gedeelde toiletgroep;
- te openen ramen;
- verwarming middels radiatoren;
- LED verlichting;
- airco;
- scheidingswanden*;
- vloerbekleding*.

Voorzieningen aangeduid met een * zijn door voorgaande huurder(s) aangebracht en worden ‘om niet’ aan huurder ter beschikking gesteld. Verhuurder is niet aansprakelijk voor de staat waarin deze zaken zich bevinden.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

SERVICEKOSTEN
€ 40,- exclusief btw per m² per jaar

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door de Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

HUURGARANTIE
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur en servicekosten inclusief btw.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor btw-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de btw-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

VOORBEHOUD
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.