Resultaten laden ...

Teteringsedijk 295 A

270 m2 kantoorruimte te huur in Breda

Kenmerken

Huurprijs € 2.200 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Brabantpark
Bedrijventerrein HERO

In de voormalige pastorie aan de Teteringsedijk te Breda bieden wij verzorgde kantoor-, praktijk- en/of cursusruimte te huur aan. De voormalige pastorie uit ca. 1900 kent een karakteristieke bouwstijl met glas en lood.

Oppervlakte
Zelfstandige kantoor-/praktijkruimte op de eerste verdieping, in totaal ca. 135 m2 onderverdeeld in 5 afzonderlijke kantoorruimten. Gedeelde entree aan de zijkant, statig trappenhuis met glas in lood.

Ruime hal (ca. 25 m2), aparte keuken aan de achterzijde, toiletgroep bestaande uit een heren- en damestoilet met voorportaal. Aan weerszijden van de gang in het midden een vijftal kantoor- annex praktijkruimten van respectievelijk 19/14/26/22/14 m2.

De ruimten zijn eenvoudig doch sfeervol en worden uitgerust met een aantal basisvoorzieningen.
De verdieping wordt in zijn geheel aangeboden met het recht van onderverhuur indien u uw kantoor of praktijk wilt delen met andere gebruikers.

Ligging en bereikbaarheid
Het object is gelegen naast het Hero gebouw in Breda Oost in de wijk "Brabantpark". Er zijn een tal aan voorzieningen om het pand te bereiken door middel van openbaar vervoer maar ook met de auto. Er zit een afrit op 1,4 km er vandaan. Voor openbaar vervoer zit er op 156 m een bushalte en 1,9 km een treinstation.

Parkeren
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het object.

Bestemmingsplan
De onder a tot en met d vermelde functies tevens op de verdiepingen zijn toegestaan;

a. ter plaatse van de aanduiding 'kantoor' tevens kantoren;
b. ter plaatse van de aanduiding 'wonen' tevens wonen, al dan niet in combinatie met ruimte voor een aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit, met dien verstande dat kamerverhuur niet is toegestaan;
c. ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van gemengd-wonen op de verdieping toegestaan’ uitsluitend wonen op de verdiepingen, met dien verstande dat kamerverhuur niet is toegestaan;
d. ter plaatse van de aanduiding ‘bedrijfswoning’ maximaal 1 bedrijfs- of dienstwoning per bedrijf;
met daarbij behorend(e):
a. groen;
b. nutsvoorzieningen;
c. parkeren;
d. verkeer;
e. water.

Huurcondities

Huurprijs: € 2.200,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: 12 maanden

Servicekosten: In overleg

Aanvaarding: Schriftelijk

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 2 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Goedkeuring
Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan