Resultaten laden ...

Venus 100

890 - 1.780 m2 kantoorruimte te huur in Heerenveen

Kenmerken

Huurprijs € 125 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Het meer
Bedrijventerrein De Kavels

In opdracht van onze opdrachtgever presenteren wij een representatief kantoorpand op het adres Venus 100 in Heerenveen. Deze locatie betreft een prominente positie op het Internationaal Bedrijvenpark Friesland (IBF) langs de A7. Het pand heeft directe toegang tot zowel de op- en afritten van de A7 als de A32.

Object
Venus 100, 8448 GW Heerenveen

Soort
Kantoorruimte.

Oppervlakte
Circa 1780 meter² gelijk verdeeld over begane grond en 1e verdieping

Huurprijs
€125,- per m2 per jaar, te vermeerderen met btw
Servicekosten worden in overleg op basis van gebruik afgestemd

Locatie:
Heerenveen bevindt zich aan de zuidkant van de provincie Friesland en is de op vier na grootste plaats in Friesland qua bevolkingsaantal. Door haar gunstige ligging speelt Heerenveen een belangrijke rol bij het huisvesten van grootschalige bedrijven in Friesland. Dankzij de centrale ligging in Noord-Nederland kan de locatie als bijzonder gunstig worden beschouwd.

Bereikbaarheid:
De op- en afritten van de Rijksweg A7 zijn binnen twee autominuten bereikbaar. De A7 verbindt de locatie met Groningen aan de ene kant en de rest van Nederland aan de andere kant. Bovendien is de op- en afrit van de A32 ook binnen twee autominuten bereikbaar, die van Leeuwarden tot Meppel loopt.

Op loopafstand van het object bevindt zich de bushalte 'Saturnus', waar meerdere keren per uur bussen vertrekken naar Leeuwarden, Drachten, Nij Beets, en het treinstation en centrum van Heerenveen.

Opleveringsniveau
In overleg. Verhuurd wordt uitsluitend het casco.

Energielabel
Label B

Huurvoorwaarden
Huurovereenkomst: ROZ model 2015, met evt. aanvullingen
Huurperiode: tenminste 5 jaar
Verlenging: telkens met 5 jaar
Opzegtermijn: 12 maanden
Huurprijsindexering: jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum (op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100)
Zekerheidsstelling: waarborgsom van 3 maanden huur, servicekosten en btw.

Gebruik en bestemming
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan.

Disclaimer
De op deze website getoonde informatie is met zorg samengesteld, doch makelaar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan