Resultaten laden ...

willemsparkweg 121

146 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Museumkwartier
Bouwjaar 1900
Aantal bouwlagen 2

TE HUUR moderne kantoor-/ praktijkruimte van ca. 146m2 aan de chique Willemsparkweg over twee verdiepingen, beschikt over een achtertuin op het zuiden.

De beletage bedraagt ca. 58m2 en de kelder 88m2. Voorzien van hoge plafonds en grote raampartijen. Flexibel in te delen in overleg met verhuurder.

Bijzonder geschikt als exclusieve ruimte voor bijvoorbeeld privé yogalessen, personal training, cosmetisch- /schoonheidskliniek of een besloten gallery/ expositieruimte.

Indeling
U komt binnen op de beletage in een ruime met marmer bekleedde algemene hal waar zich ook de bezoekerstoilet bevindt. De ruimte is toegankelijk vanuit twee ingangen op de algemene hal, op de bel-etage en via trap naar kelder.

De gehele ruimte is voorzien van een fraaie houten parketvloer. De beletage beschikt over veel lichtinval via de ramen aan de voorzijde. Deze ruimte is nu één grote open ruimte, maar er kan indien gewenst door de verhuurder een verdelingsoplossing worden aangebracht in overleg. Via een interne spiraal trap komt u in de kelder. Deze ruimte is opgedeeld in diverse vertrekken; aan de achterzijde een beeldige tuin op het zuiden, een ruime keuken, een natte ruimte met douche, bad, toilet en nog een extra kamer en separaat toilet aan de voorzijde.

Afmetingen
Totaal circa 146 m² kantoor- /praktijkruimte.
Dit is exclusief een aandeel in de centrale (ontvangst)hal en bezoekerstoilet van 8m2

Aanvaarding
Per oktober 2023

Huurprijs
€ 4.870,-- per maand vermeerderd met BTW
€ 400,30 per m2 per jaar
Betaling per kwartaal

Huurperiode
In overleg, voorkeur voor minimaal 5 jaar.

Huurcontract
Standaard ROZ huurovereenkomst, model 2015 inclusief de bijbehorende algemene bepalingen.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.
Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, aangepast met CPI +1%

Oplevering
De kantoor-/praktijkruimte wordt gestoffeerd opgeleverd met o.a.:
• vergader-werkruimte;
• wanden gewit en kaal;
• keuken (kan worden verwijderd in overleg);
• badkamer;
• verlichting (in overleg);
• vloerafwerking;
• raambekleding;
• alarminstallatie;

Parkeren
Betaald parkeren mogelijkheid tot inschrijven voor een vergunning

Locatie
Het appartement ligt in een elitaire woonwijk aan de rand van het centrum, net buiten de drukte. Het biedt een chique, maar vertrouwde sfeer met veel voorzieningen en winkels voor zowel jong en oud. Het huis ligt op een steenworp afstand van de ingang van het Vondelpark en mooie winkelstraten, zoals de Cornelis Schuytstraat, de van Baerlestraat en de PC Hooftstraat. Allen bekende straten met internationale mode- en designwinkels, veel verfijnde restaurants en gezellige cafés. Op loopafstand vind je het Museumkwartier met veel culturele bezienswaardigheden en activiteiten. De faciliteiten zijn overvloedig en hebben een zeer aangename werk- en leefomgeving gecreëerd. De locatie heeft een zeer gunstige ligging ten opzichte van de internationale zakencentra en uitvalswegen, zoals Zuid-As, World Trade Centre en de RAI. De afritten S108 en S109 zijn binnen enkele minuten met de auto bereikbaar. Voldoende openbaar vervoersmogelijkheden op loopafstand (tram 2, 5 en 24, bus 15, 65)