Resultaten laden ...

Witbolstraat 3

12 - 32 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 775 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Buiksloterham
Bedrijventerrein Papaverweg/Metaalbewerkerweg

Speciaal voor start-ups zijn er in dit gebouw flexibele huurcontracten voor ruimtes van 1 tot 6 personen. No nonsense, wel veel hard werk en gezelligheid.
Het kleinschalige startup gebouw is eigendom van drie vrienden die op hun 18e samen een startup begonnen. Nu stellen zij dit pand open voor de nieuwe generatie ondernemers. De huren zijn laagdrempelig en flexibel.

Oppervlakte
De begane grond bestaat uit een entree met gezamenlijke lunchplek en barretje, vaatwasser, een en de doorgang naar het pakhuis. Ook bevindt zich op de begane grond één van de verhuurbare units van 24m2. Gemeubileerd of ongemeubileerd te huur.

De bovenverdieping bestaat uit 4 kantoren variërend van 12m2 tot 32m2, een dubbele toiletunit en een belkamertje.

Ligging en bereikbaarheid
Het gebouw bevindt zich op een bedrijventerrein in Amsterdam, op loopafstand van populaire horeca gelegenheden zoals de Ceuvel, de schiettent, Taverno Willi Becher.
Er is ruim gelegenheid tot parkeren, met de fiets ben je in 5 minuten bij de Noord-Zuidlijn (daarna 3 minuten tot Centraal Station), met goed weer pak je natuurlijk de pont. Buslijn xx stopt op xx meter

Parkeren
Op het terrein is nog 1 parkeerplaats beschikbaar (100 euro per maand). Straatparkeren is ook mogelijk tegen voor Amsterdamse begrippen, redelijk laag tarief (€1,40 per uur)

Bestemmingsplan
De voorkeur gaat uit naar ondernemingen met een kantoorfunctie zonder baliefunctie.
Dit pand is niet geschikt voor het ontvangen van groepen bezoekers of voor verzorgende beroepen. Raadpleeg voor het bestemmingsplan de website van de gemeente Amsterdam, stadsdeel Amsterdam-Noord.

Opleveringsniveau
Het gaat om kantoren die gemeubileerd of ongemeubileerd te huren zijn (LOOOPS bureau + stoel a 75 euro per maand)

Huurcondities

Huurprijs: € 775 per maand excl. BTW

Huurtermijn: jaar

Servicekosten: € 100,- per maand

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 3 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van één maand huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan