Resultaten laden ...

Karveelweg 25

80 m² kavel te koop in Maastricht

Kenmerken

Prijs € 325.000 k.k.
Oppervlakte bouwgrond 80 m²
Functie Kavel
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Beatrixhaven
Bedrijventerrein Beatrixhaven

Riante bouwkavel beschikbaar op bedrijventerrein "Beatrixhaven” in Maastricht. Het bedrijventerrein “ Beatrixhaven “ in Maastricht kenmerkt zich door de diversiteit aan lokaal en nationaal opererende bedrijven. Dat bedrijventerrein kent een uitstekende bereikbaarheid vanwege de nabije ligging van de Rijksweg A2 en A79 waardoor de rest van Nederland, België en Duitsland snel te bereiken zijn.

Algemene gegevens

Oppervlakte: circa. 1.000 m2

Maximum bebouwingspercentage: 80%

Maximale bouwhoogte: 15 meter.

Definitieve indeling van het terrein is nader te bepalen, de kavelindeling is nog indicatief. Bij interesse zullen verkoper en kandidaat-koper onderling in gesprek gaan over de definitieve indeling.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het pand een “Bedrijventerrein-1” bestemming waardoor bedrijfsactiviteiten van 3.2 tot en met categorie 4.2 zijn toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Koopcondities

Vraagprijs: € 325.000,- k.k. excl. BTW.

Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst.

Projectnotaris: Olenz Notarissen in Amersfoort.

Zakelijke rechten: Aan de voorzijde van het perceel zal de verkoper een aantal snel laadstations voor elektrische voertuigen gaan realiseren. Hiervoor zal de inrit van het perceel belast worden met een recht van overpad en opstalrecht voor kabels en leidingen van de nutsvoorzieningen.

Aanvaarding: In overleg.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan