Resultaten laden ...

Ceintuurbaan 127

366 m2 winkelruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Hillegersberg-Zuid
Bedrijventerrein Ceintuurbaan
Bouwjaar 1989
Aantal bouwlagen 1

TE HUUR
Winkelruimte ter grootte van ca. 366 m² aan de Ceintuurbaan 127. De naastgelegen ondernemingen, waaronder supermarktbedrijf Hoogvliet, creëren een structurele passantenstroom verspreid over de gehele dag.

BEREIKBAARHEID
Per auto is de bereikbaarheid uitstekend via de Straatweg, Bergweg, Gordelweg en Rozenlaan. Daarnaast is de oprit van de A20 binnen enkele minuten te bereiken.

Station Noord en tramhalte Straatweg maken de locatie ook met het openbaar vervoer zeer toegankelijk.

VLOEROPPERVLAKTE
Ca. 366 m² winkelruimte op de begane grond.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheid Norm NEN 2580.

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat, maar er zal sprake zijn van een casco verhuur.

HUURPRIJS
€ 55.000,- exclusief btw per jaar.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistieken (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

HUURGARANTIE
Voor oplevering van de ruimte te verstrekken ter grootte van een betalingsverplichting van minimaal 3 maanden huur en servicekosten inclusief btw.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor btw-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de btw-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), de meest recente versie, met de daarbij behorende algemene bepalingen.

VOORBEHOUD
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie vestrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.