Resultaten laden ...

Sniederslaan 9

180 m2 winkelruimte te huur in Bladel

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte

Locatie
De winkelruimte is gesitueerd aan de Sniederslaan, dé winkelstraat in hartje centrum van de gemeente Bladel. De Sniederslaan is de rechtstreekse verbinding tussen de Markt en de Albert Heijn in de Sniederspassage. De Jumbo supermarkt is gevestigd aan de Gindrapassage, een zijstraat van de Sniederslaan. Vele landelijke filiaalbedrijven zoals Kruidvat, Hema, Blokker, Intertoys, Shoeby Fashion, Livera, Ter Stal Fashion en Takko Fashion hebben tevens een vestiging aan de Sniederslaan en in het gehele centrum zijn ruim 100 formules vertegenwoordigd. Het verzorgingsgebied van Bladel bestaat uit circa 40.000 consumenten.

Object
De winkelruimte bestaat uit circa 90 m² bvo op de begane grond en een grote kelderruimte van circa 60 m² bvo. De kelderruimte is opgedeeld in een opslagruimte en werkruimte/kantoor. Het geheel wordt geventileerd door middel van mechanische ventilatie. Aan de achterzijde, via een gezamenlijk binnenterrein, vindt de bevoorrading plaats door middel van een af te sluiten poort. Het ruime front van circa 6 meter is voorzien van een luifel.

Opleveringsniveau
Het object wordt in casco-staat verhuurd, maar in de huidige staat opgeleverd inclusief c.v.-installatie/airco, luchtgordijn, toilet en pantry.

Parkeren
Aan en rondom de Sniederslaan, Markt, Gindrapassage en Sniederspassage zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voorhanden. In het openbaar gebied wordt het parkeren gereguleerd door middel van een blauwe zone.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan