Resultaten laden ...

Kranebittenbaan 0 ong

170 m2 bedrijfsruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 2.295 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Zestienhoven
Bedrijventerrein Rotterdam Airport Business Park

Te huur unit 170 m2 kantoor / bedrijfsruimte
Een prestigieuze vestiging op Rotterdam The Hague Airport Dit is een unieke kans om uw bedrijf te vestigen op een toplocatie op de luchthaven, zonder de drukte van een bedrijfsverzamelgebouw. Uw bedrijf verdient de beste uitstraling, en dat begint hier.

Een professionele en representatieve uitstraling die indruk maakt op uw klanten en zakenrelaties. Ruime, gelijkvloerse ruimte met aparte kantoor- en ontvangstgedeelten, inclusief alarmsysteem. Overvloedige daglichtinval met zonwering op de ramen.

Toekomstige groeimogelijkheden: Als uw bedrijf groeit, is er de mogelijkheid om uit te breiden naar een extra bovenverdieping van ongeveer 186m2 zodra deze beschikbaar is.

Ideaal voor diverse bedrijfstakken: Dit pand is bijzonder geschikt voor dienstverleners, importeurs, wederverkopers en innovatieve bedrijven, waaronder ICT- en internetbedrijven. (Helaas niet geschikt voor de autobranche of autoherstelbedrijven.)

Voorzieningen: Uw eigen reclamebord met bedrijfslogo. Mogelijkheid voor parkeerbordjes met uw kenteken of bedrijfsnaam. Videobewaking met gratis app voor extra beveiliging. Heldere gevelverlichting voor uw toegangsdeur en parkeerplaatsen. Elektrische en netwerkaansluitingen, verwarming en air conditioning. Dames- en heren toiletten, plus een keuken.

Optioneel: glasvezelaansluiting voor optimale internet- en telefoniediensten. Huurprijs en extra's:

De huurprijs, inclusief 2 parkeerplaatsen, bedraagt €2295,- per maand exclusief btw en servicekosten/energiekosten. Servicekosten bedragen €240,- per maand exclusief btw. Extra parkeerplaatsen zijn beschikbaar voor €55,- per maand exclusief btw en servicekosten. (Meerdere parkeerplaatsen beschikbaar.)

Veiligheid en prestige: Dit is een van de veiligste bedrijfslocaties in Rotterdam, met aanwezigheid en terreincontrole van de Marechaussee. De omgeving is groen en ruimtelijk, modern en indrukwekkend, en goed bereikbaar via belangrijke uitvalswegen.

Optimale bereikbaarheid: Met de nieuwe verbindingsweg en directe verbindingen naar snelwegen A20, A13 en de Doenkade, zijn alle bestemmingen in de regio gemakkelijk bereikbaar.

Openbaar vervoer: De nabijheid van metrostation R'dam The Hague Airport en de bus-shuttle lijn 50 biedt uitstekende verbindingen voor zowel reizigers als werknemers. Deze kantoor-/bedrijfsruimten zijn geschikt voor bedrijven tot en met milieucategorie 3, wat tal van mogelijkheden biedt voor verschillende bedrijfstakken.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan