Resultaten laden ...

Eastmanstraat 3

745 m2 bedrijfsruimte te huur in Kampen

Kenmerken

Huurprijs € 75.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industrieterrein Kampen
Bedrijventerrein BEDRIJVENPARK RIJKSWEG 50

TE HUUR
Eastmanstraat 3 te Kampen.

OBJECT
Naast de entree van de Praxis, die onderdeel uitmaakt van Melmerpark, bieden wij deze bedrijfs- / winkelruimte aan. Het is een zelfstandige ruimte met een uitstekende ligging, mede doordat hij is geschakeld met de nieuwe Praxis. De entree is gelegen naast de entree van Praxis en beschikt over negen eigen parkeerplaatsen en ruim voldoende openbare gelegenheid. De locatie is bij uitstek geschikt voor bedrijven die zich willen vestigen op een goed bereikbare en herkenbare positie in de regio.

LIGGING
Eastmanstraat 3 is gerealiseerd op Melmerpark. Dit moderne shoppingcenter in het randgebied van Kampen richt zich op sporten, shoppen en eten. De bereikbaarheid is uitstekend doordat het nabij de op- en afritten van de rijksweg N50 (Emmeloord – Apeldoorn) en de provinciale weg N307 (Kampen – Dronten) ligt. Bovendien kunnen bezoekers hun auto kosteloos parkeren.

BESTEMMINGSPLAN
Eastmanstraat 3 valt onder het vigerende bestemmingsplan "bestemmingsplan Melmerpark, deelplan B” van de gemeente Kampen. In dit bestemmingsplan vallen de objecten onder de regels behorende bij de enkelbestemming "Detailhandel”.
- perifere detailhandel (PDV);
- grootschalige detailhandel (GDV);
met daaraan ondergeschikte horeca:

AFMETINGEN
Eastmanstraat 3 heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 754 m² b.v.o., welke als volgt is verdeeld:
- ca. 377 m² b.v.o. gelegen op de begane grond;
- ca. 377 m² b.v.o. gelegen op de eerste verdieping;
- vrije hoogte begane grond ca. 3,52 m;
- vrije hoogte eerste verdieping ca. 3,15 m.

AFMETING ELEKTRISCHE OVERHEADDEUR
ca. 4,20 m breed x 3,20 m hoog.

OVERIGE KENMERKEN
Zie technische omschrijving voor overige specificaties.

OPLEVERSTAAT
De unit wordt casco opgeleverd, conform het gestelde in de technische omschrijving.

AANVAARDING
In overleg

OPLEVERING
Eastmanstraat 3 is per direct beschikbaar. Praxis zal haar deuren in januari 2024 openen.

LEVERINGEN EN DIENSTEN / SERVICEKOSTEN
In nader overleg overeen te komen

HUURPRIJS
€ 72.500,-- per jaar exclusief omzetbelasting.

HUURTERMIJN
Vijf (05) jaar.

VOORTZETTINGSTERMIJN
Telkens vijf (05) jaar.

OPZEGTERMIJN
Twaalf (12) volle kalendermaanden.

INDEXERING
Jaarlijks, conform CPI – Alle Huishoudens (2015=100). Eerste indexering vindt plaats een jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst.

CONTRACT
ROZ-huurcontract voor winkelrruimte en andere bedrijfsruimte, versie 2022 met bijbehorende algemene bepalingen, alsmede enkele aanvullende bepalingen.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE/CONCERNGARANTIE
Ter hoogte van drie maanden betalingsverplichtingen, te vermeerderen met omzetbelasting

OMZETBELASTING
Er wordt geopteerd voor belaste verhuur, c.q. de huurprijs wordt verhoogd met omzetbelasting. Indien er niet wordt geopteerd voor belaste verhuur, wordt de huurprijs verhoogd met een nader door de accountant van verhuurder vast te stellen percentage.

PRIVACY
Brandt Bedrijfsmakelaars respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

DISCLAIMER
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

TECHNISCHE OMSCHRIJVING
PEIL
Het peil (-P-) is een referentiemaat van waaruit alle hoogten en diepten worden gemeten en komt overeen met de bovenkant van de afgewerkte begane grondvloer. De definitieve peilhoogte zal in overleg met de gemeente worden bepaald.

GRONDWERK, STRAATWERK & TERREININRICHTING
Ten behoeve van de fundering, riolering, leidingen en bestrating worden de nodige graafwerkzaamheden verricht. Het terrein zal worden aangevuld met uit de ontgraving verkregen grond. De buitenverharding van het terrein wordt uitgevoerd met betonstraatstenen met de nodigde opsluitbanden in een nader te bepalen kleurstelling. De afwatering van het terrein wordt
gerealiseerd middels voldoende straatkolken.

FUNDERING
Onder de bouwmuren wordt een fundering op funderingspalen aangebracht. Een en ander conform berekening constructeur.

VLOEREN
De begane grondvloer wordt ter plaatse van de units uitgevoerd als een geïsoleerde betonnen vloer op heipalen met een Rc-waarde van 3,7 m²K/W. De vloer wordt monoliet afgewerkt met een slijtlaag en is geschikt voor een nuttige belasting tot 1000 kg/m². De verdiepingsvloer is een geprefabriceerde betonnen kanaalplaatvloer met een nuttige belasting van 500 kg/m2. De verdiepingsvoer wordt opgeleverd zonder dekvloer zodat het leidingwerk aangebracht kan worden naar de wensen van de gebruiker.

RIOLERING
De binnenriolering van het optioneel te realiseren toilet wordt volgens de op de tekening aangegeven positie afgedopt aangebracht. De binnenriolering wordt uitgevoerd in PVC en volgens gemeentelijke voorschriften aangelegd en aangesloten op het gemeentelijke hoofdriool. De hemelwaterafvoeren worden aangelegd conform tekeningen als een vacurain-systeem (een gesloten hemelwaterafvoersysteem) en loost via een gezamenlijke afvoerleiding op het openbare water. In de dakrand worden
de nodige noodoverlopen verwerkt.

BOUWMUREN & GEVELS
De scheidingswanden tussen de winkelunits worden uitgevoerd in gasbetonelementen. De buitengevels worden voorzien van een geïsoleerde betonplint met daarboven sandwichpanelen met een totale Rc-waarde van 4,7 m²K/W. De kaders om de kozijnen worden uitgevoerd in stalen zetwerk en de gevelaccenten worden uitgevoerd in een afwijkende stalen gevelbeplating,
een en ander conform kleuren- en materialenstaat.

KOZIJNEN & DEUREN
De buitenkozijnen, -ramen en –deuren worden uitgevoerd in aluminium in kleur conform kleuren- en materialenstaat. In de gevelkozijnen worden ventilatieroosters toegepast voor natuurlijke luchttoevoer.
Alle draaiende delen in de buitenkozijnen worden voorzien van veiligheidsgarnituren en veiligheidsscharnieren (SKG**).
De winkelunits worden voorzien van een geïsoleerde overheaddeur met een deursparing van circa 4200 * 3.200 mm (b*h). De overheaddeuren zijn aan de binnenzijde elektrisch bedienbaar.

METAALWERKEN
De gehele staalconstructie wordt gestraald en eenmalig fabrieksmatig gespoten. Eventuele beschadigingen worden in het werk bijgewerkt, waarbij eventuele tintverschillen onvermijdbaar zijn.

TRAPPEN
De trap vanaf de begane grond naar de verdieping wordt uitgevoerd als dichte vurenhouten trap. Langs de muurzijde wordt een leuning aangebracht en langs de openzijde van de trap en langs het trapgat wordt een spijlen traphek geplaatst. De trap en de traphekken worden in de grondverf geleverd.

DAKCONSTRUCTIE & DAKBEDEKKINGEN
De dakconstructie van de winkelunits worden uitgevoerd in stalen dakplaat op een staalconstructie, voorzien van isolatie en afgewerkt met bitumineuze dakbedekking. De dakconstructies heeft een Rc-waarde van 6,3 m²K/W. De dakranden worden afgewerkt middels een dakkap/daktrim. Een en ander conform kleuren- en materialenstaat.

BEGLAZING
Alle beglazing in de buitengevel wordt uitgevoerd in isolerende HR++ beglazing. De beglazing op de begane grond wordt uitgevoerd als letselwerende beglazing. De beglazing op de verdieping wordt als doorvalveilig uitgevoerd.

SCHILDERWERK
Buitenschilderwerk komt niet voor en binnen worden de winkelunits casco opgeleverd zonder schilderwerk.

BINNENAFWERKING
De units worden casco opgeleverd. De buitenkozijnen zijn aan de binnenzijde niet afgetimmerd. Daar waar nodig wordt de staalconstructie brandwerend bekleed. Een en ander conform opgaaf constructeur.

NUTSAANSLUITINGEN
De meterkast van de bedrijfsunits wordt uitgevoerd als een gestandaardiseerde (prefab) meterkast.
In de meterkast wordt zowel een elektra- als een wateraansluiting gerealiseerd. Voor een eventuele glasvezel- of telefoonaansluiting is een loze mantelbuis in de meterkast aanwezig. De units worden gasloos opgeleverd.

INSTALLATIES
Standaard wordt er in de meterkast een elektravoorziening gemaakt van 3x25 Ampère. De units worden standaard voorzien van een dubbele wandcontactdoos in de meterkast en een buitenlichtpunt met armatuur op schemerschakeling.
Bij de overheaddeuren wordt een elektrapunt gerealiseerd t.b.v. de elektrische bediening. De wateraansluiting (1,5 m³/h) wordt in de meterkast afgedopt opgeleverd. Ter voorkoming van bevriezing van de wateraansluiting zal er een enkele wandcontactdoos en vorstbeveiliging worden toegepast. De betonnen begane grondvloer is voorzien van een vloerverwarmingsbuis welke aangesloten kan worden op een nader te kiezen verwarmingsbron. Glasvezel- of telefoonaansluiting evenals eventuele noodverlichting, brandmeld- en ontruimingsinstallatie zijn niet in de koopsom inbegrepen. Ook alle overige voorzieningen zoals verwarming, ventilatie, elektrische installatie en dergelijke dienen door de koper in eigen beheer en op zijn/haar kosten te worden aangelegd of aangeschaft.

OPTIEMOGELIJKHEDEN
Wijzigingen en aangepaste indelingen zijn, zolang de voortgang van de bouw dit toelaat, altijd bespreekbaar. Enkele goed uitvoerbare optiemogelijkheden zijn:
• Toilet
• Pantry/keuken
• Handzender/afstandsbediening overheaddeur
• Binneninrichting;
• Verwarming, ventilatie en elektrische installatie.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan