Resultaten laden ...

Keienbergweg 97

80 - 588 m2 bedrijfsruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 170 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Amstel III/Bullewijk
Bedrijventerrein Amstel III Bedrijvenzone

Het kantoorgebouw is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie tussen de A2 en A9. Het gebouw is volledig gerenoveerd en voldoet aan de laatste technische eisen.

De laagbouw unit heeft een zelfstandig karakter, hoge plafonds en hebben een inspirerend karakter. Er zijn kleinere units en reguliere grotere kantoorunits die voor zowel kortere als langere tijd kunnen worden verhuurd. Tevens is er ook een mogelijkheid om bedrijfsruimte te huren met eigen opslag.

Tevens is het gehele pand omringd met hekwerk en kan er worden geparkeerd op eigen terrein.

Oppervlakte

Op de begane grond zijn een grote bedrijfsunits beschikbaar. Een van 508 m2 en een van 80 m2. Deze zijn beide 550 cm hoog.

In het kantoorgedeelte van het bedrijfsverzamelgebouw zijn nog de volgende units beschikbaar:

Bedrijfsunits:
Unit H1 - 508 m2 - € 80.000,- / y
Unit A9 - 80 m2 - € 24.000,- / y

Kantoorunits:
Unit A2 - 60 m2 (excl. algemene ruimtes) - € 1300,- per maand
Unit B3 - 18 m2 (excl. algemene ruimtes) - € 650,- per maand
Unit B5 - 31 m2 (excl. algemene ruimtes) - € 1100,- per maand
Unit B7 - 65 m2 (excl. algemene ruimtes) - € 1300,- per maand
Unit B9 - 22 m2 (excl. algemene ruimtes) - € 600,- per maand

Voorschot servicekosten zijn voor de kantoren vastgesteld op per 10 m² op € 25,-.

Locatie
Amsterdam Zuidoost wordt gewaardeerd als één van de beste multifunctionele kantoorlocaties in de Randstad. Inmiddels hebben veel grote bedrijven voor Amsterdam Zuidoost gekozen voor de vestiging van hun (hoofd)kantoor. Op loopafstand liggen onder andere het Amsterdam ArenA stadion, de Arena winkelboulevard met Villa ArenA, de Pathé bioscopen en de Heineken Music Hall. Tevens bevindt zich op loopafstand het winkelcentrum ´De Amsterdamse poort´. In de nabije omgeving zijn o.a. de volgende bedrijven gevestigd; ING, ABN-AMRO, Endemol, Adidas-Reebok, Cap Gemini, de Bijenkorf, V&D, BT, Europeesche Verzekeringen, ID&T en Graydon.

Eigen vervoer
De bereikbaarheid per eigen vervoer is uitstekend vanwege de ligging nabij de op- en afrit van de A2 (afslag Ouderkerk aan den Amstel).

Openbaar vervoer
Ook met openbaar vervoer zijn is het gebouw goed te bereiken, vanwege het vernieuwde trein- en metrostation Bijlmer / Arena, dat op loopafstand is gelegen. Dit treinstation heeft een intercity status en beschikt daardoor over de belangrijkste rechtstreekse verbinding met andere steden. Op dit station stopt tevens de Zuidtangent met een rechtstreekse verbinding tussen Schiphol en het NS- station Haarlem.

Parkeren
Op eigen terrein zijn we in staat om in het totaal ruim 30 parkeerplekken beschikbaar te stellen. Tevens kunnen wij in overleg extra parkeerplaatsen reserveren in de omgeving van het pand.

Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan staat toe kantoor en bedrijfsruimte, maatschappelijke dienstverlening en consumentverzorgende dienstverlening.

Opleveringsniveau
Glasvezel internetverbinding 500 mbit/sec, pantries met gratis koffie en thee, vergaderruimtes, parkeerplekken voor bezoekers.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan