Resultaten laden ...

Kuiperij 5

800 m2 bedrijfsruimte te koop in Amstelveen

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bovenkerk en Legmeer

PRIJS IS ALLEEN PER VERDIEPING

LET OP: Begane grond en de 1ste verdieping zijn ook los van elkaar te huren.

Modern vrijstaand bedrijfspand ter grootte van ca. 800 m² met kantoorruimte, bijbehorende zeven parkeerplaatsen, en fietsenstalling. Dit alles is gelegen op een prachtig perceel aan Kuiperij 5 te Amstelveen. De begane grond is ingedeeld als productie /werkruimte van ca.400 m2 groot. Op de eerste verdieping eveneens ca. 400 m2 groot, is thans in gebruik als kantoor.

Het representatieve en goed geïsoleerde bedrijfspand bevindt zich op het industrieterrein Legmeer te Amstelveen, gelegen op een perfecte locatie, met alle geneugten van de stad binnen handbereik, vlakbij Schiphol

Bereikbaarheid

Per auto:
Het object is ontsloten via de diverse verbindingswegen van de Randstad, zoals de A4, A2, A100, A9, de nieuwe A5, de nieuwe N201 en daardoor zeer goed bereikbaar.

Per OV:
De sneltram(metro) is op loopafstand met een directe verbinding met NS- station Amsterdam-WTC (Zuid). Vanuit hier heeft u uitstekende verbindingsmogelijkheden naar het centrum van Amsterdam, Schiphol en de rest van Nederland.

Prijs en vloeroppervlakte:

Begane grond ca. 400 m²
1e verdieping ca. 400 m²
Totaal ca. 800 m²

Huurprijs: € 92.500 per jaar NU VERLAAGD NAAR €85.000 per jaar.
Prijs per m2 per jaar: € 106.00
Koopprijs: bespreekbaar i.v.m. naderende transformatie mogelijkheden van het pand tot woningen.

Opleveringsniveau

Bedrijfsruimte:
- Vrije hoogte ca. 4,4 m. onder de verdiepingsvloer
- Verdiepingsvloer ca. 4.4 m.
- Vloerbelasting begane grond 2.500 kg/m²
- Vloerbelasting eerste verdieping 1000 kg/m²
- Overheaddeur van ca. 4,2 m. hoog x ca. 4 m. breed
- kolomvrij
- Meterkast conform NEN 2768
- Verwarming middels radiatoren en C.V. installatie
- modern ingericht
- mogelijkheid tot parkeren van ca. 7 auto’s.
- ventilatiesysteem, brandmelders, alarminstallatie, entree met video intercom
- Voorzien van airco’s en klimaatbeheersing.
- Het installatieniveau is hoogwaardig.
- Twee keukens
- Sanitaire voorzieningen waaronder diverse toiletgroepen en douches
- Handmatige overheaddeur
- Energie label A


Dit prachtig afgewerkt gebouw met veel ruimte en comfort is bijzonder compleet en multifunctioneel opgezet op een perceel grond van ca. 650 m² Het pand is vanaf de doorgaande weg vrijwel direct aan te rijden en daardoor is parkeren of laden- en lossen geen enkel probleem, hiermee onderscheidt het object zich ten opzichte van de overige panden in de nabijheid.

Vereniging van Eigenaren:
Niet van toepassing. Er is geen servicebijdrage verschuldigd aan de Vereniging van Eigenaren. Er wordt door verhuurder geen servicekosten gerekend. Huurder zorgt voor kleine reparaties en onderhoud van CV-ketel, glasreiniging en groen-onderhoud.

Bijzonderheden

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.aarlijks, op basis van CBS indexcijfers.

Huurtermijn:
In overleg waarbij flexibiliteit mogelijk is.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Betalingen:
Per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling:
Huurder zal een bankgarantie of waarborgsom stellen van een betalingsverplichting van drie maanden incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Aanvaarding:
Per direct, doch uiterlijk per 1 december 2023.
Een rondleiding door dit unieke bedrijfsobject?
Neem contact met ons op, dan laten we dit bedrijfsobject graag van binnen zien!

Dit bedrijfsobject is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. Indien de exacte maatvoering voor jou van belang is, raden wij jou aan de maten zelf te (laten) meten.