Resultaten laden ...

Osloweg 4

16 - 21 m2 bedrijfsruimte te huur in Groningen

Kenmerken

Huurprijs € 199 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industriebuurt
Bedrijventerrein WINSCHOTERDIEP/EEMSKANAAL

Werkruimte te huur

Als ondernemer wilt u kunnen groeien, toch groeit de werkruimte om u heen niet altijd met uw werkzaamheden mee. Edelbox heeft voor u een werkruimte te huur in de vorm van een garagebox waarin u de ruimte heeft om uw werkzaamheden voort te zetten. Denk hierbij aan opslag voor uw voorraden, een locatie om vanuit te werken of een postadres voor uw bedrijf.

De locatie geeft de mogelijkheid voor een eigen postbusnummer en postadres voor uw onderneming. Hierdoor heeft u als ondernemer alles onder één dak.

Faciliteiten Edelbox werkruimte

De werkruimten van Edelbox zijn verwarmd en droog met voldoende ventilatie. Hierdoor krijgt vocht geen kans en kunt u met een gerust hart uw materialen, apparatuur en documenten in uw werkruimte bewaren. De werkruimten zijn voorzien van meerdere stroompunten, LED verlichting en de mogelijkheid tot het aanvragen van internet wat u flexibiliteit geeft binnen uw ruimte de werkzaamheden te verrichten.

Het complex bevindt zich op een afgesloten terrein dat enkel toegankelijk is met toegang via uw smartphone. Daarnaast zijn er alarmsystemen aanwezig in het gebouw en zijn de ruimtes optimaal beveiligd tegen brand. U heeft de mogelijkheid om een wateraansluiting aan te leggen. In de algemene ruimtes zijn 2 toiletten en een AED op locatie.

De boxen zijn te huur vanaf 16 m2 (5,5 x 2,9 x 3) tot 21 m2 (7,2 x 2,9 x3).

Oppervlakte: Huur per maand: Servicekosten:
16 € 199 excl. BTW € 29 excl. BTW
17 € 239 excl. BTW € 29 excl. BTW
18 € 249 excl. BTW € 29 excl. BTW
19 € 259 excl. BTW € 29 excl. BTW
21 € 299 excl. BTW € 29 excl. BTW

Faciliteiten:

- 24/7 toegang
- Terreinbeveiliging
- Stroom, LED verlichting
- Eigen postadres met brievenbus (vanaf 16 m2)
- Toilet voorziening aanwezig op het terrein
- Parkeer gelegenheid aanwezig
- AED aanwezig

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan