Resultaten laden ...

Aert van Nesstraat 45

10 - 800 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Cool

Betreft:
Rotterdam Building is een majestueuze reus gelegen in het hart van het Cool District. Het gebouw ligt aan de Aert van Nesstraat 45 tussen de Coolsingel en Lijnbaan. Gebouwd in 1976 en ontworpen door Internationaal welbekend lokaal bureau Kraaijvanger Architecten. Vanaf september 2021 zal de plek ene nieuw leven ademen met als doel een centrum te worden die het dynamische karakter van de stad verbinden.

Microlab is opgericht met als doel een inspirerende plek te creëren voor creators, makers en innovators. Een plek die mensen verbindt, kennis en middelen laat delen, aanzet tot creativiteit en waar mensen zichzelf en hun bedrijf verder ontwikkelen.

Ligging en bereikbaarheid:
Rotterdam Central District voldoet bij uitstek aan de eisen die kantoorgebruikers tegenwoordig aan een locatie stellen. De bereikbaarheid is uitstekend en er is een goede menging van kantoren, winkels, restaurants, musea en hotels. Het gebouw ligt op één van de best denkbare locaties in Rotterdam, midden in de (zakelijke) binnenstad (CBD).

Per auto
De Rotterdam Building is met eigen vervoer zeer goed bereikbaar. Onder en rondom het gebouw is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Per openbaar vervoer
Vanaf station Rotterdam Centraal reizen passagiers met de hogesnelheidstrein in 19 minuten naar luchthaven Schiphol, in 35 minuten naar Amsterdam Centraal, in 32 minuten naar Antwerpen, in 70 minuten naar Brussel, in 2,5 uur naar Parijs en met de Randstad Rail in 12 minuten naar Rotterdam – The Hague Airport

Parkeren:
300 parkeerplaatsen in eigen parkeergarage.
Betaald parkeren langs de openbare weg.

All-inn huurprijs:
Offices: van € 375 tot € 425,- per werkplek per maand
Flexplek: € 275,- per werkplek per maand
Nomad: € 175,- per werkplek per maand

Huurtermijn:
Offices Vanaf 3 maanden,1 maand opzegtermijn
Flexplek Vanaf 3 maanden,1 maand opzegtermijn
Nomad Vanaf 1 maand

Flexibele memberships:
-24/7 Access
-Community spaces
-Eigen bureau
-Privé kantoor
-Meeting rooms
-Phone Booths
-Energieverbruik
-Postadres registratie

Services:
-Receptie Service
-Community service team
-Schoonmaak
-Super snel internet – Cisco infrastructuur
-Printen & Scannen
-Lucifer Koffie en Thee
-Microcoins
-Member netwerk

Events:
-Community events
-Microlab Academy
-Skybar drinks – donderdag en vrijdag

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Parc Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan