Resultaten laden ...

Australielaan 4-17

85 - 319 m2 kantoorruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Verspreide huizen Vliegbasis Zuid-Limburg
Bedrijventerrein Kantorenzone Luchthaven (SD)

Algemeen:
Het zeer representatieve en hoogwaardig afgewerkte kantoorobject Beta – Delta Point omvat twee aaneengesloten bouwdelen met ieder 4 verdiepingen en is gelegen op een goede zichtlocatie naast de A2/E25.
Door de situering naast Maastricht-Aachen Airport zijn steden als London en Parijs binnen handbereik. In Beta-Delta Point zijn onder andere reeds gevestigd Bevolkingsonderzoek Zuid, HumanCapitalCare, Yacht, Accon Avm, en E-llis.

Locatie:
Het bedrijventerrein Aviation Valley is centraal gelegen in het hart van de Euregio, direct naast vliegveld Maastricht-Aachen Airport, en met een zeer goede bereikbaarheid dankzij een directe aansluiting op de snelweg A2/E25.
Het hoogwaardige bedrijventerrein is voorzien van het Keurmerk Veilig Ondernemen (en voorzien van camerabeveiliging), de goede bereikbaarheid en de prachtige zichtlocatie langs de A2 maken dit tot een gewilde vestigingsplek voor bedrijven. De afgelopen jaren hebben zich vele toonaangevende en internationaal gerenommeerde bedrijven hier gevestigd, variërend van Open Line tot Boels-Zanders en van Eurocontrol tot Royal Haskoning en Deloitte.
Aviation Valley is het nieuwste bedrijventerrein rondom Maastricht Aachen Airport. Dit gebied is nog volop in ontwikkeling en is primair gericht op de distributiesector.Recent hebben onder andere Convoy, Mosa, DHL en Eijssen Dairy gekozen voor een vestiging op Aviation Valley.

Bereikbaarheid:
De locatie is uitstekend bereikbaarheid middels een directe aansluiting op de op- en afritten van autosnelweg A2/E25 Eindhoven-Maastricht en de nabij
gelegen A76 (Heerlen/Aken-Antwerpen).

Indeling:
Beta Point – Delta Point kent een totale oppervlakte van ca. 5.884 m2 kantoorruimte, waarvan thans beschikbaar in Delta Point ca. 736 m2:
- 2e verdieping rechtervleugel: ca. 369,6 m² VVO kantoorruimte
- 2e verdieping halve toren links: ca. 84,2 m² VVO kantoorruimte
- 2e verdieping halve toren rechts: ca. 89,4 m² VVO kantoorruimte
- 3e verdieping halve toren links: ca. 83,7 m² VVO kantoorruimte
- 3e verdieping halve toren rechts: ca. 109,3 m² VVO kantoorruimte

Bovengenoemde metrages zijn vastgesteld conform NEN2580 meetrapportage.

Opleveringsniveau:
In de huidige staat.

Parkeren:
Het kantoorobject kent de mogelijkheid tot het huren van parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeerkelder of op het omringende buitenterrein met een ruime parkeerratio. Het object beschikt over een totaal van 274 parkeerplaatsen.

BTW:
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Zekerheidstelling:
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding:
Direct.

Bijzonderheden:
Verhuur geschiedt in collegiale samenwerking met Boek & Offermans Makelaars te Maastricht.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan