Resultaten laden ...

Australielaan 60-63

294 m2 kantoorruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Verspreide huizen Vliegbasis Zuid-Limburg
Bedrijventerrein Kantorenzone Luchthaven (SD)

Dit fraaie ‘zwevende’ kantoorgebouw ligt direct naast de landingsbaan van Maastricht Airport en is zichtbaar vanaf de A2. Het kleinschalige pand bevat 4 zelfstandige units en is in 2000 gebouwd onder architectuur met als thema vliegen en techniek. Deze elementen zijn in en buiten het gebouw duidelijk zichtbaar.

Het gebouw wordt gekenmerkt door transparantie en veel licht, waarbij de privacy behouden is. Door de uitstekende isolatie en de toepassing van filters in de luchtbehandeling is er nauwelijks tot geen overlast van het aangrenzende vliegveld. Het pand is voorzien van luchtverwarming met topkoeling, waardoor een aangenaam werkklimaat geboden wordt.

Een verlichte mast voor buitenreclame is aanwezig evenals een glasvezelverbinding. Het pand is uitstekend geschikt voor bedrijven die hun unieke identiteit willen uitstralen.

Indeling
Begane grond
De kantoorruimte op de begane grond heeft een oppervlakte van ca. 235 m² BVO. De indeling bestaat uit een hal met toegang tot eigen toiletten, een grote open kantoorruimte met hierin twee kantoren/vergaderruimten.
Er is een volledig ingerichte pantry aanwezig, voorzieningen voor ICT en veel opbergruimte. Doordat de schuine ramen doorlopen tot op de vloer is er direct tuincontact en zicht op de omgeving. Er is een centrale vergader/presentatieruimte met kantine op de eerste verdieping.
Deze unit komt per 1 januari 2024 beschikbaar.

1e verdieping
De kantoorruimte op de eerste verdieping heeft een oppervlakte van ca. 294 m2 BVO. Het is een grote open ruimte met een glaswand van vloer tot plafond die vrij uitzicht biedt op de dynamische start en landingsbaan van Maastricht Airport. Door de aangebrachte warmte werende folie is er geen sprake van warmteoverlast door de grote glazen gevel.
Er zijn vijf kantoren die in grootte variëren en geschikt zijn voor zowel werkplekken als overleg. Er is een volledig ingerichte pantry aanwezig, voorzieningen voor ICT, opbergruimte en overal raambekleding. Er wordt gebruik gemaakt van de centrale toiletten op de begane grond evenals de naastgelegen centrale vergader/presentatieruimte met kantine.
Deze unit is per direct beschikbaar.

Huurtermijn
5 jaar + 5 jaar

Datum van oplevering
In overleg te bepalen.

Opzegtermijn
12 maanden.

Opleveringsniveau
In de huidige staat, waarbij het thans aanwezige inbouwpakket om niet aan huurder ter beschikking wordt gesteld.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ model 2015) inclusief bijbehorende Algemene Bepalingen.

Indexering
De indexatie vind jaarlijks plaats op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie / waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Energielabel
Het kantoorgebouw is voorzien van een energielabel C.

Collegiaal makelaar
Dit object wordt op collegiale basis aangeboden samen met Boek & Offermans Makelaars.

Ligging
Het bedrijventerrein Technoport Europe is centraal gelegen in het hart van de Euregio, direct naast vliegveld Maastricht-Aachen Airport, en met een zeer goede bereikbaarheid dankzij een directe aansluiting op de snelweg A2/E25.
Het hoogwaardige bedrijventerrein is voorzien van het Keurmerk Veilig Ondernemen (en voorzien van camerabeveiliging), de goede bereikbaarheid en de prachtige zichtlocatie langs de A2 maken dit tot een gewilde vestigingsplek voor bedrijven. De afgelopen jaren hebben zich vele toonaangevende en internationaal gerenommeerde bedrijven hier gevestigd, variërend van Open Line tot Boels-Zanders en van Eurocontrol tot Royal Haskoning en Deloitte.

Parkeren
Aan de voor en achterzijde is parkeergelegenheid voor circa 30/40 auto's, inclusief twee elektrische laadpalen met mogelijkheid tot uitbreiding.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan