Resultaten laden ...

Bahialaan 100

10 m2 kantoorruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 725 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Fascinatio West

ZAPP office ‘The Penthouse’ – Bahialaan 100 (Rotterdam)

Beschikbaar: mooie, nieuwe kantoorunits voor 1-2 personen op de bovenste etage van ZAPP office (all inclusive)

People & Places, ZAPP office verbindt ondernemers met elkaar door ze samen te brengen bij ZAPP office Rotterdam. Werken op tijdstippen dat het uitkomt en kiezen voor een flexibele werkplek voor een dag(deel) of een eigen kantoor dat helemaal naar smaak is in te richten. Ook een vergadering buiten de deur kan bij ZAPP worden georganiseerd in één van de sfeervol ingerichte vergaderzalen.

Ons business center ligt direct aan de A16 in Brainpark III. Voor de omgrenzende wijken in Rotterdam Oost, Fascinatio, Kralingen en Prinsenland en vanuit Capelle aan den IJssel een perfecte uitvalsbasis voor een werkplek of een eigen kantoor. Metro Kralingse Zoom is op 5 minuten lopen.

Zoek je een room with a view? Onze bovenste verdieping, The Penthouse, is recent volledig vernieuwd en biedt verschillende werkruimtes aan voor bedrijven en ZZP-ers, inclusief allerlei extra services. De kantoren worden opgeleverd met strakke witte wanden, een zwarte tapijtvloer, bamboe jaloezieën en mooie glazen, stalen deuren.
The Penthouse is een state-of-the art kantoorruimte met een stijlvol interieur, waar jij en je collega’s zich snel thuis zullen voelen. Kom langs om dit spiksplinternieuwe kantoor te bekijken en de sfeer te proeven. We vertellen je dan meteen alles over onze services, die allemaal inclusief zijn. De koffie staat uiteraard voor je klaar.

Huurprijzen zijn inclusief servicekosten.

Contact: 010-3330800
Adres: Bahialaan 100, 3065WC Rotterdam