Resultaten laden ...

Beechavenue 25

1.310 - 2.942 m2 kantoorruimte te huur in Schiphol-Rijk

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Bouwjaar 2001

Het unieke kantoorgebouw is gesitueerd aan de Beechavenue 25-43 te Schiphol-Rijk op een zichtlocatie langs de Fokkerweg. Het complex beschikt over een totaal metrage van circa 5.000 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over vijf bouwlagen. In het kantoorgebouw is voor de verhuur 2.942 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. Park Schiphol-Rijk is een representatieve omgeving met diverse groenvoorzieningen en ruim opgezette waterpartijen. Kenmerkend aan het Park Schiphol-Rijk is de aanwezigheid van een parkmanagement-organisatie. Onderscheidend hiervoor is het gecoördineerd, en gezamenlijk gebruiken van alle faciliteiten op het kantorenpark. Daarnaast worden diverse diensten als de beveiliging en het onderhoud van de verschillende openbare- en private terreinen, de groen- en watervoorzieningen direct uitgevoerd door het parkmanagement.

Gerenommeerde bedrijven als KLM, Yamaha, Mitsubishi, Athlon Car Lease, Nippon Express en KYOCERA zijn gevestigd in de directe omgeving. Eveneens bevindt zich in de omgeving het Radisson Hotel Schiphol-Rijk alsmede een kinderdagverblijf. Tevens ligt het toekomstige HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer) transferium op steenworp afstand.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het kantoorgebouw is gelegen op enkele minuten van de Rijksweg A4 (afslag 3 Hoofddorp - Aalsmeer) en in de nabijheid van Rijkswegen A5 (Westrandweg Hoofddorp - Amsterdam) en A9 (Alkmaar - Diemen). Door de ligging langs de provinciale weg N201 (Haarlem - Hoofddorp - Alkmaar - Hilversum) is het complex uitstekend bereikbaar per auto.

Per openbaar vervoer:
Vanaf NS-station Schiphol is er een “pioniers-lijn” voor passagiersvervoer van en naar Schiphol-Rijk. De reistijd van en naar de terminal van Schiphol Airport bedraagt circa 10 minuten. Ook zijn er voldoende buslijnen die voorzien in goede verbindingen met de luchthaven Schiphol en het NS-station Hoofddorp.

BESCHIKBAARHEID
Per direct

OPPERVLAKTE
Voor de verhuur is momenteel 2.942 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar. Verhuur is mogelijk vanaf één verdieping met een oppervlakte van 1.310 m² v.v.o. kantoorruimte.

PARKEREN
Parkeernorm bedraagt circa 1:40

HUURRPIJS
Huurprijs kantoorruimte:
Vanaf € 135,- per m² v.v.o. kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Huurprijs parkeerplaats:
€ 850,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
Voorschot servicekosten: € 40,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW op basis van jaarlijkse nacalculatie.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt in overleg als volgt opgeleverd:
- Representatieve ruim opgezette entree met zitjes en wachtruimtes;
- Systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- Mechanische ventilatie met topkoeling;
- Moderne sanitaire voorzieningen;
- Royale liften;
- In het complex is glasvezel aanwezig.

HUURTERMIJN
5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

FACILITEITEN
- Representatieve entree met receptie;
- Zowel een parkeerterrein als een parkeergarage aanwezig;
- Lift;
- Toiletgroep per verdieping.

DUURZAAMHEID
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

ZEKERHEIDSTELLING
3 maanden huur, te vermeerderen met de daarover verschuldigde servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.