Resultaten laden ...

Berkstraat 100

18 - 1.154 m2 kantoorruimte te huur in Oldenzaal

Kenmerken

Huurprijs € 4.950 /jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Het Inslag en omgeving

Bent u op zoek naar een plek als startend ondernemer? Een kleine kantoorruimte of misschien wel een grote ruimte voor compleet iets anders? Dan biedt bedrijvencentrum "de Berkenborgh" aan de Berkstraat 100 te Oldenzaal uitkomst!

Bedrijvencentrum "de Berkenborgh" dankt zijn naam aan de Berkstraat, waaraan het complex gelegen is. Een unieke toplocatie, dichtbij de afslag naar de snelweg en op loopafstand van Oldenzaals gezellige centrum. Het busstation en NS station zijn in de nabijheid gelegen.

In dit centrum bieden wij functionele representatieve kantoorruimtes van verschillende afmetingen die variëren vanaf ca. 18 m2 tot zo'n 600 m2 te huur aan. De ruimtes lenen zich bij uitstek voor diverse functies: kantoor, vergaderen, instructie, showroom en/of presentatie en bevinden zich in een prettige atmosfeer om ongestoord te kunnen werken; een ideale, van alle gemakken (zoals basis aansluiting internet-Wifi-TV, alarmbeveiliging en systeemplafonds met ledverlichting) voorziene werkplek voor ZZP'ers, zakelijke dienstverleners, samenwerkingsverbanden enz.

De kantoorruimtes zijn gelegen op de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping. De kantoorruimtes op de begane grond kunnen evt. turnkey worden opgeleverd. Rondom het gebouw is een zeer ruim parkeerterrein aanwezig met een elektrische laadpaal en plaats voor totaal circa 75 auto’s. De plaatsen kunnen naar rato van de gehuurde ruimte worden benut.

Momenteel zijn nog de volgende vertrekken voor de verhuur beschikbaar:

Begane grond
Totaal circa 18 m2 kantoorruimte (één vertrek) op de begane grond (exclusief algemene ruimten w.o. (gedeelde) keuken v.v. 2 vaatwassers, een koel/vriescombinatie en een magnetron, vergader-,/instructie-,/showroomruimte).
Huurprijs: € 2.750,- (kantoor van ca. 18 m2), per jaar, excl. BTW, servicekosten en verbruikskosten (g/w/e).
Exclusief 1 nader aan te wijzen parkeerplaats per kantoorvertrek (gelegen aan de achterzijde van het complex) ad. € 250,- excl. BTW per stuk / per jaar. Meer parkeerplaatsen evt. tegen meerprijs.

Eerste verdieping
Totaal circa 1154 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping, waarvan nog beschikbaar:

- Unit 1: circa 390 m2 kantoorruimte inclusief algemene ruimte (géén lift). Onderverdeling d.m.v. scheidingswanden. Huurprijs: € 100,- per m2 / per jaar, excl. BTW, servicekosten en verbruikskosten (g/w/e). Excl. 7 nader aan te wijzen parkeerplaatsen ad. € 250,- excl. BTW per stuk / per jaar. Meer parkeerplaatsen evt. tegen meerprijs.

- Unit 2: circa 255 m2 kantoorruimte inclusief algemene ruimte. Huurprijs: € 100,- per m2 / per jaar, excl. BTW, servicekosten en verbruikskosten (g/w/e). Excl. 5 nader aan te wijzen parkeerplaatsen ad. € 250,- excl. BTW per stuk / per jaar. Meer parkeerplaatsen evt. tegen meerprijs.

- Unit 3: circa 350 m2 kantoorruimte inclusief algemene ruimte. Huurprijs: € 100,- per m2 / per jaar, excl. BTW, servicekosten en verbruikskosten (g/w/e). Excl. 7 nader aan te wijzen parkeerplaatsen ad. € 250,- excl. BTW per stuk / per jaar. Meer parkeerplaatsen evt. tegen meerprijs.

Tweede verdieping
Circa 520 m2 kantoorruimte + circa 80 m2 terras op de tweede verdieping (géén lift). De ruimte is voorzien van nieuwe vloerbedekking en (gedeeltelijk) fraaie glazen scheidingswanden. Huurprijs: € 49.500,- per jaar, excl. BTW, servicekosten en verbruikskosten (g/w/e). Excl. 9 nader aan te wijzen parkeerplaatsen ad. € 250,- excl. BTW per stuk / per jaar. Meer parkeerplaatsen evt. tegen meerprijs.

Deze units zijn door middel van verplaatsbare scheidingswanden naar wens in te delen qua grootte en vorm.

Panty’s
De aanwezige pantry’s zijn voorzien van inbouwkeuken, incl. koel/vriescombinatie, elektrische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

Kelder
Onder het gebouw bevindt zich een kelder met een compleet ingericht oud-Hollands bruin café en vier grote archiefruimtes, voorzien van stellages en opbergkasten. Deze is/zijn eventueel (deels) bij te huren. De kelder heeft een totale grootte van circa 145 m2.

De ruimtes worden in een nette staat aangeboden, onder meer voorzien van:
- gezamenlijke representatieve entree voorzien van een fraaie lift;
- systeemplafonds voorzien van ledverlichting;
- gezamenlijke sanitaire voorzieningen, aparte toiletten voor dames en heren;
- kabelgoten voorzien van aanwezige wandcontactdozen t.b.v. databekabeling;
- aanwezige vloerbedekking;
- gezamenlijke pantry op de begane grond en eerste verdieping;
- verwarming (d.m.v. radiatoren/convectoren);
- topkoeling met per vertrek ingebouwde extra airco's die per kantoorruimte individueel kunnen worden bediend.
- meervoudige mechanische ventilatie met een gloednieuwe (!) topkoeling.
- Wifi aansluiting aanwezig.

Servicekosten op basis van een voorschot bedrag met naverrekening van € 17,50 p/m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Deze kosten hebben betrekking op de volgende leveringen en diensten:
- Onderhoud en periodieke controle van de verwarming-, koeling-, en ventilatie-installaties,
- Onderhoud en periodieke keuring elektrische toegangsdeuren,
- Onderhoud en periodieke keuring van de elektrische installaties, waaronder begrepen de elektrische apparatuur in de keuken-units,
- Schoonmaak- en onderhoudskosten van tuin en parkeerplaatsen;
- Glasbewassing ruiten buitenzijde rondom;
- Kosten blad- en vuilverwijdering platte dfaken, alsmede reiniging goten;
- Reiniging gevels, reclameborden en lantaarns en buitenverlichting;
- WOZ-heffing eigenaar;
- Riool- en reinigingsrechten eigenaar;
- Kosten van reparaties aan- en voor hekwerken en diverse installaties alsmede de hiervoor benodigde onderdelen;
- Assurantiepremie voor de buitenbeglazing;
- Onderhoud en servicekosten buitenverlichting en elektrische laadpaal;
- Onderhoud + controle kosten lift.

Kosten verbruik gas en elektra
Deze kosten zullen eens per kwartaal achteraf in rekening worden gebracht, op het eind van de maand volgend op het verstreken kwartaal. Deze berekening zal worden gemaakt aan de hand van de nota’s van de energie-leveranciers, die maandelijks van hen worden ontvangen.

De berekeningswijze is als volgt:
Optelling van de notabedragen, betreffende het verbruikte gas- en elektra, zoals die door de verhuurder maandelijks worden ontvangen. Dit totaalbedrag wordt gedeeld door het TOTALE aantal verhuurde meters, maal het aantal door huurder gehuurde meters.

Overige kosten
- Waterschaps- en rioolbelasting gebruiker, alsmede eventuele heffingen door
gemeente Oldenzaal,
- Aanslag WOZ-waarde gebruiker,
- Administratiekosten ad. 5% over de door verhuurder verzorgde leveringen en diensten.

Alle in de toekomst zich voordoende kosten, welke in collectief verband noodzakelijk en verplicht zijn en waarvoor per geval van zich aandienende servicekostenpost op dat moment door verhuurder een voorschotberekening opgesteld wordt, zal het resultaat in verhouding tot het gehuurde aantal m2’s oppervlakte, worden doorbelast aan huurder.

Locatie:
Bedrijvencentrum "de Berkenborgh" is gelegen op een fraaie zichtlocatie aan de rand van de bebouwde kom en aan een hoofdweg richting het gezellige binnenstadscentrum. Het object is gelegen op loopafstand van het Oldenzaalse binnenstadscentrum en uitstekend te bereiken. Daarnaast is de Rijksweg A1 richting Amsterdam en Duitsland via de provinciale rondweg snel, in enkele autominuten bereikbaar en liggen een bushalte en het NS-station Oldenzaal in de directe nabijheid.

Energielabel:
Voor “de Berkenborgh” is afgegeven energielabel A+.

Parkeren:
Er zijn circa 75 parkeerplaatsen bij het object op een afgesloten, eigen terrein. De plaatsen kunnen naar rato van de gehuurde ruimte worden benut. Daarnaast zijn er een aantal gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers. Langs de straten rond het gebouw is eveneens ruim voldoende parkeergelegenheid (vrij parkeren).

Huurvoorwaarden / condities

Termijn:
Flexibele huurtermijnen zijn mogelijk, minimaal 1 jaar.

Betaling:
Per maand per automatische vooruitbetaling.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalhuurverplichting.

Index:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Nieuwsgierig geworden? Vraag de brochure aan of bel ons voor een vrijblijvende bezichtiging.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan