Resultaten laden ...

Boumaboulevard 63

1.039 m2 kantoorruimte te huur in Groningen

Kenmerken

Huurprijs € 135 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industriebuurt
Bedrijventerrein WINSCHOTERDIEP/EEMSKANAAL

Moderne kantoorunit beschikbaar in dé blikvanger van Groningen, namelijk De Euroborg. In en om het stadion is niet alleen plaats voor voetbal, maar er ook een grote diversiteit aan bedrijven zoals: bioscoop, supermarkt, sportschool, horecagelegenheden en dus kantoorruimtes.

De Euroborg kenmerkt zich door zijn goede bereikbaarheid en ligt aan de zuidoost kant van de stad. Wegen als de rijkswegen A7 en A28 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Het complex is ook goed bereikbaar middels het openbaarvervoer. Station Groningen Europapark railway ligt op enkele minuten afstand.

De foto's zijn indicatief. In overleg met de beheerder is het mogelijk om de ruimte naar wens te verbouwen, zoals in de bijgaande foto’s te zien valt.

Beschikbare oppervlakte:
Kantoorruimte: circa. 1039 m2 VVO

Parkeren
Onder het complex is een ruime parkeergarage aanwezig. In overleg met de gemeente zijn hier parkeerplaatsen te huur.

Opleveringsniveau
- Inbouwarmaturen
- Kabelgoten
- Liften
- Systeemplafond
- Verwarming
- Te openen ramen
- Toilet
- Pantry
- Mechanische ventilatie
- Topkoeling
- Toiletruimtes

Huurcondities

Huurprijs: € 135,- per m2 per jaar excl. Servicekosten en BTW

Servicekosten: € 42,50 per m2 per jaar excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, 5 + 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan