Resultaten laden ...

Bruningweg 23

30 m2 kantoorruimte te huur in Arnhem

Kenmerken

Huurprijs € 295 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Industrieterrein
Bedrijventerrein Het Broek

In het bedrijfsverzamelgebouw “Vestige” te huur aangeboden diverse kantoorunits aan de Bruningweg 23 te Arnhem. Uitermate geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar een representatieve kantoorruimte met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding waar ondernemers elkaar ontmoeten en hun netwerk verbreden.

Het Businesscentrum beschikt over een energielabel B, heeft supersnel internet, gratis parkeergelegenheid en een optimale bereikbaarheid gezien de ligging tussen het centrum en de uitvalswegen van Arnhem. Het object is recentelijk grondig gerestyled en gerenoveerd waarbij aandacht is geschonken aan alle denkbare, moderne en duurzame facetten die jouw unieke werkplek 3.0 vereist.

Naast de parkeervoorzieningen bevinden zich in het pand op elke etage toiletvoorzieningen en pantry’s. Ook zijn de kantoren op de eerste en tweede verdieping elk voorzien van een eigen airco systeem.

De totale verhuurbare oppervlakte is 1.594m2. Units zijn per direct beschikbaar vanaf 15 m2 met een all-in huurprijs vanaf € 295,- per maand, exclusief BTW.

-Overzicht beschikbare units & prijzen vanaf:

15 m²: €295,00 per maand
25 m²: €495,00 per maand
60 m²: €1200,00 per maand
65 m²: € 1.300,00 per maand
87 m²: €1750,00 per maand

*Alle bovengenoemde huurprijzen zijn exclusief omzetbelasting á 21%.

Termijnen zijn in overleg bespreekbaar.

Internetkosten
De kosten voor internet bedragen €35,- per maand. Dit is echter niet verplicht om af te nemen.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst is op basis van het standaardmodel BW:230a voor kantoorruimte (februari 2015) van de Raad van Onroerende Zaken.

Voor informatie over verhuur en beschikbaarheid,
neemt u contact op via: