Resultaten laden ...

Groningenweg 8

200 - 5.251 m2 kantoorruimte te huur in Gouda

Kenmerken

Huurprijs € 90 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt De Goudse Poort
Bedrijventerrein Goudse Poort

Omschrijving
Het kantoorpand “Piazza” ligt aan de Groningenweg 8 en 8A te Gouda is een imposante verschijning met een schitterend uitzicht.

Dit stijlvolle gebouw is voorzien van een hoog opleveringsniveau. Door haar unieke ligging is het kantoor aangesloten op de belangrijkste wegen van de Randstad en heeft het een directe verbinding met een eigen afrit van de A12. Daarnaast bevind het pand zich direct naast de bushaltes.

Het Piazza gebouw is stijlvol, representatief en hoogwaardig kantoorgebouw. Het kantoorgebouw is als zichtlocatie gesitueerd aan de afrit van rijksweg A12, voorzien van eigen inrit. Het Piazza gebouw is gelegen op het industrieterrein Goudse Poort in Gouda. Goudse Poort is een bedrijventerrein midden in de Randstad, met uitstekende faciliteiten om professioneel te kunnen ondernemen. Het park heeft door zijn indrukwekkende en goed onderhouden gebouwen een grote herkenbaarheid in de omgeving. Op 5 minuten rijden bevind zich bovendien de Goudase Golfclub.

Adres
Groningenweg 8/8A, 2803 PV Gouda.

Ligging
Direct gelegen aan de toe-/afrit van de A12

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
De bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer is zeer goed. Met de auto is het pand uiterst gunstig gelegen ten opzichte van de op en afritten van de A 12 (Den Haag Utrecht Arnhem).

Het gebouw beschikt daarbij over een eigen inrit vanaf de afslag Vanuit Gouda is er een directe verbinding met de A 13 richting Rotterdam, terwijl de afstand tot de A 4 naar Amsterdam minder dan 10 minuten is.

Openbaar vervoer
Op twee minuten loopafstand bevindt zich een bushalte voor bus 175. Deze buslijn biedt rechtstreekse verbinding met Station Gouda en Station Waddinxveen.

Beschikbare metrage
De huidige oppervlakte van het totale pand aan de Groningenweg 8, 8A bedraagt 5.251 m² v.v.o kantoorruimte, verdeeld over de begane grond tot en met de 7e etage.

Begane grond: ca. 658 m² v.v.o * kantoorruimte
1 e verdieping: ca. 872 m² v.v.o * kantoorruimte VERHUURD
2 e verdieping: ca. 872 m² v.v.o * kantoorruimte VERHUURD
3 e verdieping: ca. 451 m² v.v.o * kantoorruimte
4 e verdieping: ca. 600 m² v.v.o * kantoorruimte
5 e verdieping: ca. 600 m² v.v.o * kantoorruimte
6 e verdieping: ca. 600 m² v.v.o *kantoorruimte
7 e verdieping: ca. 600 m² v.v.o * kantoorruimte

*incl. aandeel algemene ruimte

Deelverhuur per verdieping bespreekbaar

Parkeren
Het object beschikt over diverse parkeerterreinen naast en tegenover het gebouw met een totale capaciteit van 115 parkeerplaatsen.

Huurprijzen
kantoorruimte: € 90 p/m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting (BTW)
parkeerplaats: € 480, per plaats per jaar te vermeerderen met BTW

BTW
Verhuurder zal opteren voor een met BTW belaste verhuur, huurder verleent hiertoe zijn medewerking. Indien niet geopteerd kan worden voor BTW belaste verhuur zal de huurprijs met 5% worden verhoogd.

Vaste service- en energiekosten
€ 42,50 p/m² per jaar, te vermeerderen met BTW

Opleveringsniveau
Luchtbehandeling met topkoeling
Centrale verwarmingsinstallatie met individueel regelbare thermostaatkranen
Kabelgoten met snelle datatransmissie, i.c. Cat 5E, eventueel up te dragen naar Cat 6
Bestaand projecttapijt
Luxe sanitaire voorzieningen op de verdieping
Fraaie entreepartij op de begane grond
Energielabel C

Huurtermijn
Minimaal (2) jaar met aansluitende verlengingsperioden van telkens 2 jaar.

Zekerheidsstelling
Onvoorwaardelijke bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van tenminste drie maanden huur inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst conform het meest recente model van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ), alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen en bijzondere bepalingen van verhuurder.

Energielabel
Label C

Vloerbelasting
Maximale vloerbelasting is niet meer dan constructief toegestaan.

Aanvaarding
In overleg.

Courtage
Mocht door bemiddeling van SQM Vastgoed een transactie tot stand komen, zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Disclaimer
Deze objectinformatie is met zorg samengesteld. Aan de verstrekte gegevens kan echter geen enkel recht worden ontleend en voor de juistheid ervan sluiten wij aansprakelijkheid uit. Deze objectinformatie mag niet worden beschouwd als aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder het voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.