Resultaten laden ...

Hoge Gouwe 115

540 m2 kantoorruimte te koop in Gouda

Kenmerken

Prijs € 1.800.000 k.k.
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Raam en omgeving

Stijlvol gerenoveerd groot grachtenpand met zeer centrale ligging

Stijlvol gerenoveerd Rijksmonument bestaande uit een voorhuis aan de gracht met een gevelbreedte van maar liefst 8 meter, een achterhuis en een nieuw gebouwde orangerie, waarbij het geheel met elkaar verbonden is via een serre. Dit grachtenpand in de oude binnenstad van Gouda heeft een diepte van 27 meter en een bruikbaar oppervlak van bijna 550 m2.

Het pand biedt fantastische mogelijkheden om bijvoorbeeld een advocaten-, notaris- of accountantskantoor (of willekeurig welk ander soort bedrijf/kantoor) te combineren met een riante woning op een stijlvolle en zeer goed bereikbare locatie aan de mooiste gracht in de oude binnenstand van Gouda. Door de centrale ligging in de Randstad midden in het Groene Hart worden binnen een half uur, zowel met de auto als met het openbaar vervoer, de drie grote steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht bereikt. Dit enorme gebouwencomplex biedt gigantische mogelijkheden voor een combinatie van wonen en werken. Ook de infrastructuur binnen het pand is ingericht op intensief bedrijfsmatig gebruik met 25 elektragroepen en door het hele pand een overdaad aan netwerkaansluitingen alsmede een geavanceerd alarmsysteem. Momenteel is hier een kunstgalerie in gevestigd in combinatie met de woning van de galeriehouder. Ondanks de enorme diepte van het gebouw blijft nog een riante tuin over omdat het perceel maar liefst 46 meter diep is en een poort aan de achterzijde heeft waardoor het eigen terrein ook vanaf de andere zijde van het gesloten bouwblok bereikbaar is.
De foto's en de plattegronden bieden een goede impressie van zowel het interieur en exterieur van het complex. Indien u echt geïnteresseerd bent in de ongekende mogelijkheden die dit gebouw u kan bieden, dan behoort een uitgebreide bezichtiging onder deskundige begeleiding van de eigenaar, tevens de architect van zowel de renovatie als de nieuwbouw, uiteraard tot de mogelijkheden.