Resultaten laden ...

Laan van Oversteen 2

125 - 285 m2 kantoorruimte te huur in Rijswijk

Kenmerken

Huurprijs € 1.140 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Hoornwijck
Bedrijventerrein Hoornwijck (Rijswijk)

Het kantoorpand is gelegen in het Businesspark Hoornwijck. Door haar unieke ligging is het kantoor aangesloten op een van de belangrijkste verkeersaders van Den Haag en heeft het een directe verbinding met het nationale wegennet A12/A4. In de directe omgeving hebben bedrijven als PNO Consultants en TNO zich gevestigd. Een hotel is te vinden aan de Laan van Hoornwijck, op loopafstand van het pand.

Het object betreft de linkervleugel op de 4e etage met een magistraal uitzicht en een perfecte lay-out in het pand aan de Laan van Oversteen 2 – 18 te Rijswijk. Het totale metrage van de 4e etage is 367 m² vvo kantoorruimte. Deze 2e verdieping laat zich weer verbijzonderen naar een linkervleugel met 125 m² vvo en een rechterdeel met 242 m² vvo kantoorruimte. Het gehuurde betreft de linkervleugel. Het metrage van 125 m² vvo is inclusief het algemeen aanvaarde aandeel van 10,5% in de algemene ruimtes, zoals toiletten, gangen, liften en centrale hal. Dit metrage vormt het vaste rekenmetrage. Onder- noch overmaat geeft geen der partijen enig recht verhoging of verlaging van huur of servicekosten te verlangen.

Het gehuurde bestaat thans uit een reeds volledig gerenoveerde kantoorvloer met één grote open kantoorvloer met glazen panelen, 3 functionele kantoorkamers en/of vergaderruimtes en één keukenruimte. In de centrale hal bevinden zich de toiletten.