Resultaten laden ...

Leemzeulder 31

13 - 49 m2 kantoorruimte te huur in Laren

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Laren-Zwarte Berg

Op een prachtige, boomrijke locatie in het Gooi staat dit monumentale kantoorverzamelgebouw ('Braamberg'), met royale, lichte kantoor-/praktijkruimtes. Het gebouw ligt tegen de bosrand, op enkele minuten rijden van de A1 en andere uitvalswegen en bestaat uit 2 verdiepingen. Het beschikt in totaal over 10 mooie kantoor-/praktijkruimtes, waarvan er nog enkele beschikbaar zijn. Naast kantoren praktijkruimtes beschikt het pand over twee gezamenlijke wachtruimtes, een keuken en goed verzorgd sanitair. Bovendien is er voldoende parkeerruimte aanwezig. Zoekt u een prettige locatie om klanten of cliënten te ontvangen of rustig te werken in een aangename, rustgevende atmosfeer, dan is dit de plek voor u.

Oppervlakte
Het totale kantoorgebouw bestaat uit 10 kantoor-/ praktijkruimtes, en diverse andere gezamenlijke gebruiksruimtes (keuken, sanitair, wachtruimte), verdeeld over een oppervlakte van 356 m2

Beschikbare ruimtes: Op de begane grond is een kantoor-/ bedrijfsruimte beschikbaar van 34 m2 Op de 1e verdieping zijn drie naast elkaar gelegen kantoor-/verblijfruimtes beschikbaar van in totaal 49 m2. De kleinste ruimte is 13 m2 en de beide andere ruimtes beslaan 18 m2.

Ligging en bereikbaarheid
Monument Braamberg is gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving aan de rand van het centrum van Laren, op slechts enkele minuten rijden van de A6. Op nog geen 5 minuten wandelen ligt het Goois Natuurreservaat Tafelbergheide, waar u heerlijke wandelsessies kunt doen. Ook het centrum van Laren met diverse horecagelegenheden en winkels, evenals openbaar vervoer, liggen op wandelafstand.

Parkeren
Er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op het grote algemene parkeerterrein (totaal ca. 70 parkeerplekken)

Bestemmingsplan
Volgens het huidige bestemmingsplan is er sprake van een maatschappelijke bestemming en zijn de gronden bestemd voor;
- Maatschappelijke voorzieningen
- Zorginstelling

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau
Nette kantoorruimtes met ledverlichting, cv en (draadloos) glasvezel internet. Daarnaast een ruime hal met grote trap in de ruime vide, keuken, op elke verdieping een gezamenlijke wachtruimte en sanitair.

Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat, voorzien van;
- Alarminstallatie
- Dauerluftung
- Garderobe
- Inbouwverlichting
- Internetaansluiting
- Kamerindeling
- Lamellen
- Laminaat/pvc vloeren
- Lichtstraat
- Keuken/Pantry (gezamenlijk gebruik
- Scheidingswanden
- Serverruimte
- Stucwerkwanden- en plafond
- Toiletruimte
- Wandradiatoren

Huurcondities

Huurprijs:
Ruimte nr. 2: (34m2) € 963,33,- per maand
Ruimte nr. 3: (13 m²) € 346,67 per maand
Ruimte nr. 6: (18m2) € 570,- per maand
Ruimte nr. 8: (18m2) € 570,- per maand

Huurtermijn: 12 maanden / Onbepaalde tijd

Servicekosten:
Ruimte nr. 2: € 194,14 per maand
Ruimte nr. 3: € 85,10 per maand
Ruimte nr. 6: € 111,06 per maand
Ruimte nr. 8: € 111,06 per maand

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 6 maanden voor beide partijen

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 2 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Nee, is niet van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan