Resultaten laden ...

Onderwijsboulevard 219

720 m2 kantoorruimte te koop in Den Bosch

Kenmerken

Prijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Paleiskwartier

Locatie
De Westertoren, waar het object onderdeel vanuit maakt, ligt aan de Onderwijsboulevard in het hart van Het Paleiskwartier. Het Paleiskwartier in ‘s-Hertogenbosch is de toplocatie voor juridische, financiële en zakelijke dienstverlening en kennisinstellingen. Het Paleiskwartier grenst direct aan de westkant van het Centraal Station. Via de Stations-passerelle of de Paleisbrug over het spoor, loopt men binnen enkele minuten de Bossche binnenstad in. De bereikbaarheid per auto is uitstekend met de Randweg die het Paleiskwartier verbindt met de A2 en A59.

De landelijke aantrekkingskracht van het Paleiskwartier wordt bepaald door de sterke combinatie van vier vestigingsfactoren:
- optimale bereikbaarheid zowel per spoor (CS) als per auto met een openbare parkeergarage voor 1.000 voertuigen;
- aantrekkelijke mix van wonen, (hoofd)kantoren, hogescholen, kennisinstituten,
rechtbank en vele goede voorzieningen;
- de historische binnenstad op loopafstand;
- hoogwaardige stedelijke architectuur en openbare ruimte.

De Onderwijsboulevard ligt in ’s-Hertogenbosch West, direct naast het station. Door de aanwezigheid van bijna 30.000 studenten en vele bedrijven is het een levendig gebied. Zowel de hogescholen Avans en HAS, als MBO-instelling Koning Willem I College zijn hier gevestigd. In 2016 is aan de andere kant van het spoor de universitaire opleiding Data Entrepreneurship gestart aan de Jheronimus Academy of Data Science (JADS).

De Westertoren ligt direct tussen Avans Hogeschool en HAS Hogeschool.

Object
Op de eerste etage van de Westertoren (Onderwijsboulevard 219) bevindt zich deze fraaie kantoorruimte. Op de hoger gelegen bouwlagen zijn woonappartementen in het hogere segment gesitueerd die gebruik maken van een andere, eigen entree met een eigen lift. De kantoorruimte is derhalve volledig zelfstandig met een eigen entree aan de Onderwijsboulevard. Ook is het kantoorgebouw middels een overdekte corridor van staal en veel glas verbonden met de HAS Hogeschool.

De kantoorruimte heeft een driehoekige vorm; smal aan de Onderwijsboulevard en breed uitlopend aan de andere zijde, met een fraai uitzicht op het hier gelegen Westerpark. De indeling is transparant met veel glas. Alle kantoorvertrekken zijn afsluitbaar en voorzien van een toegangssysteem met een tag. In het ‘centrale hart’ is de keuken gesitueerd met daarachter een dames- en herentoilet. De gevels bestaan voornamelijk uit glaspuien wat zorgt voor een zeer aangename lichtval. Het prettige werkklimaat wordt in stand gehouden door de aanwezigheid van een luchtklimaat beheersysteem, een koelplafond en verwarming middels convectoren. Tevens zijn alle gevels voorzien van automatisch bedienbare zonwering.

Dit object leent zich ook uitstekend als kantoorruimte met flexoffices.

De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van circa 720 m².

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt zeer hoogwaardig opgeleverd en is onder andere voorzien van:
- plafondafwerking (stucwerk in de open ruimte) (systeemplafond in kantoorkamers);
- kamerindeling;
- vloerbedekking;
- pantry;
- dames- en herentoilet;
- alarmsysteem;
- luchtklimaat beheersysteem;
- koelplafond;
- verwarmingsconvectoren;
- automatisch bedienbare zonwering.

Parkeren
Bij het gebouw behoren acht parkeerplaatsenn in de directe nabijheid van het de kantoren.

Gebruik
Het gebouw wordt vrij van huur verkocht.

Appartementsrecht
Het kantoorgebouw betreft een appartementsrecht. Dit houdt in dat de eigenaar van het gebouw lid is van de Vereniging Van Eigenaren (VVE) van de Westertoren. Door de VvE worden de kosten gedragen van onder meer de verzekering en onderhoud van het gebouw. Middels de servicekosten worden deze kosten doorbelast aan de appartementsrecht eigenaren. Kopieën van de splitsingsakte, huishoudelijk reglement en financiële verslagen zijn op aanvraag bij ons kantoor beschikbaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan