Resultaten laden ...

Schadewijkstraat 6

14 - 925 m2 kantoorruimte te huur in Oss

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verzetsheldenbuurt I

Locatie
Aan de rand van het centrum van Oss, parallel aan een van de drukste radialen van de stad Oss, is op een voor Ossenaren zeer herkenbare locatie, is het "Anton Jurgenshuis" gevestigd. Met 200.000 bezoekers per jaar is het Anton Jurgenshuis een belangrijk centrum voor gezondheid en welzijn in Oss en omgeving.

In het gebouw is een diversiteit van gebruikers (voornamelijk gezondheids- en maatschappelijk gerelateerd) gehuisvest waaronder de GGD Hart voor Brabant, Ons Welzijn Oss, HSK Psychologen, Youz Specialistische zorg voor jeugd en gezin, Huisartsen Onder Een Dak (HOED) en een fysiotherapiepraktijk, apotheek en oefentherapeut Cesar. De locatie is zowel per personenauto als per openbaar vervoer, fiets en voetgangers prima te bereiken.

Object
In dit kantoorgebouw is er thans volop ruimte (925 m² in twee bouwlagen) in een zelfstandig bouwdeel beschikbaar voor een vernieuwend Gezondheidscentrum. Een centrum dat aansluit op de nieuwe manier van zorgverlening. Om op een moderne manier zorg te kunnen verlenen is immers een juiste huisvesting van groot belang.

Het zelfstandige bouwdeel dat in zijn geheel (circa 925 m²) of in twee delen per bouwlaag te huur wordt aangeboden Zo is er ruimte voor bijvoorbeeld een mondzorgpraktijk, huisartsenpraktijk, Prikpost, Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) of Diagnose Behandel Combinatie (DBC) kliniek.

Opleveringsniveau
In overleg met kandidaat-huurder wordt het gehele gebouw gemoderniseerd en verduurzaamd en voorzien van een lift. Het gebouw zal dan voldoen aan de eisen en wensen van de hedendaagse zorgverlener. De indelingstekeningen geven een beeld wat mogelijk is.

Parkeren
Direct voor de deur zijn openbare (betaalde) parkeerplaatsen gesitueerd en in de ondergelegen parkeerkelder zijn enkele parkeerplaatsen beschikbaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan