Resultaten laden ...

Tielweg 16

600 m2 kantoorruimte te huur in Gouda

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Perceeloppervlakte 3331 m²
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Goudse Poort
Bedrijventerrein Goudse Poort

Kantoorruimte op bedrijventerrein "De Goudse Poort".

Gelegen op het bedrijven terrein "De Goudse Poort" ligt dit representatieve kantoorpand.
Het object maakt deel uit van project GouweZone; een drietal energiezuinige kantoorgebouwen met beveiligde ondergrondse parkeergarage. In het modern ingerichte pand aan de Tielweg 16 in Gouda is de begane grond, de eerste etage en de tweede beschikbaar.

In het naastgelegen pand, op Tielweg 10, bevind zich Zones Gouda, een flexwerk concept van Ericis. Hier wordt elke werkdag een lunch met verse producten, fruit en jus d'orange geserveerd. Daarnaast biedt Zones Gouda de mogelijkheid om flexwerken, vergaderen/overleggen met daarbij een heerlijke koffie, cappuccino of espresso.

Energielabel
A+++

Beschikbaar
Op aanvraag

Er is een mogelijkheid om een zit/sta bureau + bureaustoel te leveren. De kosten daarvoor zijn € 55,- exclusief BTW, per maand, per werkplek. Dit bedrag is niet meegerekend in de huurprijs.

Aantal parkeerplaatsen
Dit object heeft een gunstige parkeernorm van 1:40. De parkeerplaatsen zijn beschikbaar in de beveiligde parkeergarage en op het voor het pand gelegen maaiveld. De parkeergarage is via het centrale trappenhuis verbonden met de rest van het gebouw. In de parkeergarage zijn ook aansluitingen voor elektrische auto's.

Huurprijs parkeren
De parkeerplaatsen zijn te huur op jaarbasis.
€ 1.000,- per plaats per jaar in de parkeergarage, te vermeerderen met BTW
€ 650,- per plaats per jaar op het maaiveld, te vermeerderen met BTW

Locatie
Op bedrijventerrein “De Goudse Poort” staat dit representatieve kantoorgebouw, bestaande uit drie verdiepingen behorende bij project GouweZone. Binnen dit project zijn onder andere de navolgende gebruikers gevestigd: Van Lanschot Bankiers, ABN AMRO, Geofoxx, Grant Thornton, OVMK Vermogensbeheer en Woningborg.

Bereikbaar
Per auto is het complex uitstekend bereikbaar. Het object is gelegen nabij de snelwegen A12 (Den Haag - Utrecht) en A20 (Gouda - Rotterdam). Haltes voor diverse openbare busverbindingen bevinden zich op loopafstand van het kantoor. Het NS-station Gouda Centraal bevindt zich tevens op enkele autominuten van het gebouw.

Voorzieningen/Opleveringsniveau
De begane grond is ingericht met een receptie en ontvangstlobby. Bezoek kan indien gewenst, worden opgevangen en doorverwezen.

De kantoorruimte wordt op basis van de volgende uitgangspunten opgeleverd:
• complete airconditioning;
• computervloer;
• pantry;
• toiletgroep.

Huurtermijn
Nader over een te komen.

Betalingen
Per kwartaal, vooruit te voldoen.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks voor het eerst één jaar na datum ingebruikname, zal de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI), 2015=100, reeks alle huishoudens.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

BTW-Status
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor minimaal 90% belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Disclaimer
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van dit adres. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Bij Abram Bedrijfsmakelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.