Resultaten laden ...

Utopialaan 22

280 - 2.432 m2 kantoorruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Bedrijventerrein De Herven
Bedrijventerrein BP DE HERVEN

Locatie
Bolduc is gelegen op een zeer markante locatie. Binnenkomend langs de A2 zal niemand zich aan het zicht op dit bijzondere gebouw kunnen onttrekken. Dagelijks passeren meer dan 140.000 voertuigen het zakencentrum Bolduc. De directe omgeving wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van voornamelijk hoogwaardige bedrijven zoals: SAP, Panasonic en Quintiq.

Door de ligging direct aan de op- en afritten van de A2 (Amsterdam- Maastricht) met een directe aansluiting op de A59 (Breda- ‘s-Hertogenbosch) en A50 (Nijmegen-’s-Hertogenbosch) is het gebouw met eigen vervoer zeer goed bereikbaar. Verder bevindt zich aan de voorzijde van het object een bushalte met een verbinding naar het Centraal Station waardoor de bereikbaarheid met openbaar vervoer goed te noemen is.

Object
Bolduc is een kantorenpark van vier bijzondere gebouwen en is in totaliteit circa 22.500 m² groot. Bouwdeel A en D zijn verhuurd en is in totaliteit circa 22.500 m² groot. De omvang zorgt ervoor dat huurders optimaal kunnen groeien in het complex. Het verblijfsgebied rondom het gebouw kent een prettige zakelijke levendigheid.

Bolduc beschikt onder andere over een optimaal binnenklimaat, veel parkeergelegenheid, een uitstekend bedrijfsrestaurant (Bolduc Café) en verschillende ruime vergaderruimtes die per dagdeel te huur zijn. De combinatie van bereikbaarheid, faciliteiten en een topkwaliteit kantoorruimte maakt van Bolduc de ideale kantoorlocatie.

In Gebouw B zijn de navolgende kantoorruimten voor verhuur beschikbaar:
2e verdieping: circa 608 m²;
3e verdieping: circa 608 m²;
4e verdieping: circa 608 m²;
5e verdieping: circa 608 m².

In Gebouw C zijn de navolgende kantoorruimten voor verhuur beschikbaar:
2e verdieping: circa 616 m²;
3e verdieping: circa 611 m².

Deelverhuur vanaf circa 280 m² is mogelijk.

Parkeren
U kunt bij Bolduc altijd gemakkelijk parkeren. Met een parkeernorm van 1 parkeerplaats per 30 m² kantoorruimte kunt u uw auto altijd kwijt. Naast de royale parkeerplekken op het nieuwe parkeerterrein, komt er ook een aanvullend parkeerterrein. Vanaf dit terrein loopt u eenvoudig naar de kantoorgebouwen toe. De parkeerterreinen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk.

Bolduc wil het gebruik van duurzame mobiliteitsvormen stimuleren. Daarom beschikken we over verschillende oplaadpunten voor elektrische auto’s en scooters. Deze oplaadpunten vindt u bij onze parkeerplaatsen. Wanneer u aan het werk bent, laadt uw auto zich op. Bolduc richt zich op de toekomst; wij ontwikkelen een goede elektrische laadinfrastructuur voor auto’s.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan