Resultaten laden ...

Velperplein 23

7 - 540 m2 kantoorruimte te huur in Arnhem

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Markt

Kantoorruimte huren Velperplein 23 (Arnhem Centrum)

Op zoek naar een hoogwaardige kantoorruimte in Arnhem, maar heb je deze nog niet gevonden? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw “Journey” in het centrum van Arnhem. In Journey kunt u werken zoals u dat wilt. Het gebouw biedt high end kantoorruimte en luxe werkplekken in alle soorten en maten. Van een geheel eigen vloer tot een flexplek in het Business center. Het kantoorgebouw is gelegen op een dynamische locatie waar wonen, werken en vrijetijdsvoorzieningen samenkomen? Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Alle faciliteiten onder een dak
Alles je het belangrijk vindt dat hert gebouw over ruime faciliteiten beschikt, dan sluit dit gebouw uitstekend op jouw wensen aan. Het gebouw beschikt namelijk over een bemande receptieservice, een bewaakte fietsenstalling, restaurant en gym. Daarnaast zijn er voldoende social area’s waar in je informele setting kunt vergaderen. Toch liever vergaderen achter gesloten deuren? Dat kan. Binnen het gebouw zijn voldoende vergaderfaciliteiten te huur. Ook als je met de auto richting het kantoor komt kan je hier terecht. Onder het gebouw bevindt zich namelijk een ruime parkeergarage.

Huurprijzen
Als je interesse hebt in een flexplek in een gedeelde ruimte, dan kan je hier al terecht vanaf € 140,- per maand. Hier zitten alle services bij inbegrepen. Toch liever een eigen ruimte willen huren? Dat kan. Er zijn namelijk turnkey units beschikbaar vanaf 2 – 50 personen. Naast de huur van de kantoorruimte zit het gebruik van alle services bij de huurprijs inbegrepen. Kantoorruimtes zijn al te huur vanaf € 160,- per persoon per maand.

Locatie en bereikbaarheid.
Midden in het centrum aan het Velperplein 23-25 is het gebouw makkelijk te bereiken. Het NS station Arnhem Centraal ligt op circa 8 minuten lopen en voor de deur bevindt zich de busterminal met aansluitingen op bestemmingen overal in de regio. Ook de uitvalswegen A12 en A325 bevinden zich op korte afstand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Velperplein 23 in Arnhem?
Plan bij ons gratis en geheel vrijblijvend een bezichtiging in of vraag ons naar de mogelijkheden in dit business center.