Resultaten laden ...

Spekhofstraat 0 ong

0 m² kavel te koop in Kerkrade

Kenmerken

Prijs Op aanvraag
Functie Kavel
Wijk / Buurt Spekholzerheide
Bedrijventerrein Spekholzerheide

MOMENTEEL ENKEL TE HUUR | SPEKHOFSTRAAT | KERKRADE

Mooie, vlakke, bedrijfsmatig bestemde kavel bouwgrond. Deze kavel is voorzien van goede ontsluitingen aan de Spekhofstraat alsmede de Ingenieur van der Elststraat. Op deze locatie is jarenlang een bedrijfsgebouw gesitueerd geweest. Dit object is recentelijk gesloopt.

Er is een bodemrapport van recente datum beschikbaar op aanvraag via ons kantoor. Er zijn geen bodem en/of bodemwater verontrustende zaken van toepassing.

In de directe nabijheid zijn enkele logistieke dienstverleners gehuisvest, zoals: B&R transport en Cetex. Maar ook Tredegar, WOZL, Rockmart en Eussifruit hebben grote bedrijfsobjecten in gebruik nabij deze kavel.
Verder is de nieuwe buitenring, die Parkstad Limburg verbindt met andere delen van Zuid Limburg, Duitsland en België op steenworp afstand gelegen. Aan deze buitenring zijn recentelijk voor Berner en Medtronic grootschalige nieuwe logistieke warehouses gerealiseerd.

Locatie:
Kerkrade is een gemeente in Zuid Limburg. Aangrenzend aan de gemeente Kerkrade liggen gemeente Heerlen, Landgraaf, Beekdaelen en Brunssum. Deze zijn goed te bereiken via de nieuw aangelegde Buitenring. Vanaf de buitenring zijn de provinciale wegen de N298 en de N299 goed bereikbaar.
Per auto: Het object is vanaf de A76 binnen 6 minuten bereikbaar en vanaf de A79 8 minuten.
Per openbaar vervoer: Busverbindingen richting Kerkrade Station stoppen binnen loopafstand. De dichtstbijzijnde halte van de bus is Kerkrade, Elbereveldstraat met een loopafstand 100 meter en een looptijd van 2 minuten.

Bestemming:
Het object is binnen vigerend bestemmingsplan ´Spekholerheide´ bestemd als ´bedrijventerrein´ met specifieke functieaanduiding: ‘bedrijf tot en met categorie 4.1’, de maximale bouwhoogte bedraagt 15 meter. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Huurgegevens:
•Huurprijs: nader overeen te komen
•Aanvaarding: In overleg, as-is/where-is
•Kadastrale info: het object is kadastraal bekend:
•Gemeente Kerkrade, sectie K, nummers 1902 en 1903
•Totaal groot: 16.540 m²
•Eigendom soort: Volle eigendom.

Verkoop of verhuur van deze kavel is te allen tijde onder voorbehoud van schriftelijke goedkeuring door eigenaar.
Alle maten en afmetingen zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan