Resultaten laden ...

Klaprozenweg 75

63 - 208 m2 werkplek te huur in Amsterdam

Kenmerken

Servicekosten € 85 m²/jaar
Aantal parkeerplaatsen 5
Huur parkeerplaats € 950 /parkeerplaats/jaar
Functie Werkplek
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Buiksloterham

Klaprozenweg 75
Amsterdam

INTRODUCTION
Amsterdam Noord
In Noord gebeurt hét. Hier wordt momenteel veel ontwikkeld en jij kunt daarvan profiteren. De Unitz aan de Klaprozenweg bevinden zich middenin dit turbulente en hippe gebied waar o.a. MTV en Hema zich reeds hebben gevestigd.

Markant gebouw
Het gebouw is totaal gerenoveerd en voorzien van een uitstraling die past bij de wensen van de huidige kantoorgebruiker. Het interieur is strak en modern met enigszins een industrieel karakter. Het kantoorgebouw bestaat in totaal uit een begane grond en 8 verdiepingen. De Unitz liggen op de 2e en 3e verdieping rondom een centrale kern met luxe sanitaire voorzieningen en een gezamenlijke hoogwaardige pantry.

Unitz
De Unitz liggen op de 2e en de 3e verdieping en hebben de volgende metrages en huurprijzen:
Verdieping 2
ca. 208 m² v.v.o. | Unit 2.07 | € 3.400,- * | beschikbaar vanaf 01-04-2023
ca. 69 m² v.v.o. | Unit 2.08 | € 1.125,- * | beschikbaar vanaf 15-09-2023
ca. 69 m² v.v.o. | Unit 2.09 | € 1.125,- * | beschikbaar vanaf 01-11-2023
Verdieping 3
ca. 63 m² v.v.o. | Unit 3.02 € 1.050,- * | beschikbaar in overleg
* Aanbiedingsprijs per maand (exclusief servicekosten en BTW).

Vaste servicekosten Unitz:
€ 85,00 per m² VVO per jaar, exclusief BTW.

Ligging
Dit kantoorgebouw ligt direct aan de Klaprozenweg, de belangrijkste hoofdweg van dit gebied. Dit gebouw kan daarom gerust een zichtlocatie worden genoemd in een dynamisch gebied dat volop in ontwikkeling is.

Bereikbaarheid
Klaprozenweg 75 is zowel met het openbaar vervoer als met de auto zeer goed bereikbaar. Afrit S118 van Ringweg Noord A10 ligt op minder dan 3 kilometer afstand van het gebouw. Daar vandaan zijn met de auto Rijkswegen A8 (Amsterdam – Westzaan), A1 (Amsterdam – Osnabrück) en A4 (Amsterdam – Den Haag) alle binnen 15 minuten te bereiken.

Per openbaar vervoer is het gebouw vanaf het NS station Amsterdam Centraal met buslijnen 91 en 94 binnen 12 minuten te bereiken. Daarnaast vaart het NDSM-Werfveer elke 15 minuten tussen de NDSM-Werf en NS station Amsterdam Centraal.

Parkeren
Het gebouw beschikt over een eigen parkeerterrein direct naast het gebouw.
Het gebouw beschikt over een eigen parkeerterrein direct naast het gebouw.

Car2go hub
Deze 100% elektrische auto’s zijn ideaal voor bijvoorbeeld een afspraak in het centrum van de stad. Het car2go-concept is heel simpel. Reserveer online een auto, stap in met je member card of de car2go-app en rij naar een openbare parkeerplaats dichtbij de plaats van bestemming en parkeer. Dat is alles. Je betaald per minuut, dus je hebt niet te maken met complexe contracten.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan